Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Patriot Nickli Üyeden Alıntı herkese merhabalar RR ailesi Merhabalar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bugra35 Nickli Üyeden Alıntı Herkese iyi akşamlar. İyi akşamlar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: bronks Nickli Üyeden Alıntı İyi akşamlar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi iyi aksamlar
Alıntı: Patriot Nickli Üyeden Alıntı iyi aksamlar abi hosgeldın hosbulduk kardeşim.. Napion ? Bugün otobanda senin makineden gördüm.. Bu sel yağmurda dedim kim bu? Senmiydin yoksa?
Alıntı: Bugra35 Nickli Üyeden Alıntı hosbulduk kardeşim.. Napion ? Bugün otobanda senin makineden gördüm.. Bu sel yağmurda dedim kim bu? Senmiydin yoksa? yok abi kapattım ben mtoru yagıs durana kadar bınmem :D sen naptın
Alıntı: Patriot Nickli Üyeden Alıntı yok abi kapattım ben mtoru yagıs durana kadar bınmem :D sen naptın sonunda kapali bi garj buldum nihayet.
Gerçi evden 15 dk yürüme mesafesi var ama.. En azindan kamerali falan guvenli..
Alıntı: Bugra35 Nickli Üyeden Alıntı Gerçi evden 15 dk yürüme mesafesi var ama.. En azindan kamerali falan guvenli.. nerde buldun abi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Spyder mi ozledim🙁 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bizi özlemedin yani :::::
Alıntı: bronks Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı: bronks Nickli Üyeden Alıntı İyi akşamlar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Merhaba İyi akşamlar mr bronks :cheesy: