Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Patriot Nickli Üyeden Alıntı nerde buldun abi askeri hastanenin arkasinda izelmanin kapali garaji var. Motoru aldigim adamda orda tutuyormus sira bekleme derdi olmadi.
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Bizi özlemedin yani ::::: Sizi ozlemeyen ölsun beee😀😀baskan yarin isten vikcam annemler geliyo samsundan onlari alicam 6 ayda bi gorusuyoruz.Beni afaroz etmeyin cok özledim valla😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Sizi ozlemeyen ölsun beee😀😀baskan yarin isten vikcam annemler geliyo samsundan onlari alicam 6 ayda bi gorusuyoruz.Beni afaroz etmeyin cok özledim valla😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bekliyoruz kardeşim. Sen keyfine bak. Bizde kapılar her daim açık 8)
Alıntı: Bugra35 Nickli Üyeden Alıntı askeri hastanenin arkasinda izelmanin kapali garaji var. Motoru aldigim adamda orda tutuyormus sira bekleme derdi olmadi. Bugra shadowun hayirli olsun arkadasim SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Bugra shadowun hayirli olsun arkadasim SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi cok sağol kardesim.. Uzunca bir süre beklemek zorunda kaldim ama kavustum sonunda..
Alıntı: Bugra35 Nickli Üyeden Alıntı cok sağol kardesim.. Uzunca bir süre beklemek zorunda kaldim ama kavustum sonunda.. Bende bu hafta almak icin islemleri baslatiyorum insallah bakalim shadowu SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler RR
Alıntı: Peder Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler RR İyi geceler kardeşim ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Peder Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler RR Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler kardeşim ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Uyudunuz yani hemi 😁
Su uyur ben uyumam 😀 ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi