Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Tüm aileye günaydın Akşam buluşmaya motorla gelenlere selam olsun [emoji1319][emoji1319][emoji1319] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi A.selam ömer abi :)
internetim kesikti yeni geldi günaydın : D
Alıntı: aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Varya yazın kıymetini bilemedik. Kış geldi moraller sıfır :( Abi motor kullanmak sorun olmasa inan hep kış olsun isterdim :) içimde öyle bir kış hayvanı barınıyor demek ki.. SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı internetim kesikti yeni geldi günaydın : D bende diyodum ne güzel kafa dinliyoduk :D:D
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı internetim kesikti yeni geldi günaydın : D Akşam nerdeydin. Gözlerimiz aradı. İnternetten metrobüs seferlerini bile kontrol ettik. 😃😃😃
Günaydın tabi bu saate günaydın kaldıysa :)
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Akşam nerdeydin. Gözlerimiz aradı. İnternetten metrobüs seferlerini bile kontrol ettik. 😃😃😃 VERGI DAIRESINDE YATTIM çok fenaydı yaa : DDDDD gelemedim o yuzden çok geçe kaldım : (((((
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı bende diyodum ne güzel kafa dinliyoduk :D:D Keremmmmm aç insan Turksanda paşa döner açılışı var ücretsiz gün boyu : DDDDDDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı VERGI DAIRESINDE YATTIM çok fenaydı yaa : DDDDD gelemedim o yuzden çok geçe kaldım : ((((( Ben de bi uğradım dün vergi dairesine Allahtan tanıdık vardı yoksa ben de yatardım dairede :)) ne afmiş argadaş! ! SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Keremmmmm aç insan Turksanda paşa döner açılışı var ücretsiz gün boyu : DDDDDDD paralı olsaydı yerdim öyle zevki çıkmıyor :D