aramıza hoş geldiniz ...
Yazdırılabilir Görünüm
aramıza hoş geldiniz ...
hoşbulduk arkadaşlar,yakın ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
thoraman nickli arkadaşıma" hyosung GV 250 gerek kalitesi gerek güç olarak gerçekten mükemmel bir motosiklet. yetkili servisler tutturabildiğine fiyat veriyor ve olmadık arızalar icad ediyorlar.yedek parça epeyi pahalı ama düzgün kullanımda uzun süre sorun çıkartmıyacak bir makine.süspansiyon çok sert adamın kemiklerini yerinden oynatan cinsten.distribütör global motor küçük isteklere karşı çok ilgisiz,şöyleki" ben bir kaza yaptım bir motosiklet bana çarptı,depoda hasar oldu.globalin depo fiyatı çıplak olarak 750 ytl.ben sanayide orjinal boyası dahil 40 ytl'ye yaptırdım.aquila stickeri için üç ay boyunca yazdığım mailler,açtığım telefonlar karşısında hiçbirşey elde edemedim büyük fuarda tüm yetkililerle,müdürleriyle görüştüm söz aldım hiçbirşey değişmedi,ne zamanki sitelerde global motorun aleyhinde ilgisizliği konusunda yazmaya başladım hemen aradılar istediğim stickerin kargoya verildiğini sticker ve kargo için ücret ödemeyeceğimi söylediler.ben bu nedenle motorumdan soğudum ve sattım..umarım yardımcı olmuşumdur.
Hakan abi, sizin gibi bir büyüğümüzün ailemize katılması bizi çok sevindirdi.
Hakan abi aramıza hoşgeldin ilk buluşmada görüşmek dileğiyle.Bizleride paylaşımlarınla o engin tecrübelerinden faydalandır.Saygılar.
Hakan abi hoş geldiniz , sizi yanılmıyorsam tanıyorum...MC ile Yalova seyahatinde beraber yol yapma fırsatımız olmuştu...Hatta GV ile gelmiştiniz ve satacağınızdan ve endro alacağınızdan bahsetmiştiniz...Umarım buluşmalara katılabilirsiniz ve uzun uzun hoş sohbetinizden ve tecrübelerinizden bilgilendirirsiniz.. :)
Sonunda babalığı kaptırdık, Hakan kardeşim hoş geldin bizde artık enduroya terfi etmeye çalışıyoruz alacağız inşallah.
tüm arkadaşlarıma bu sıcak mesajları nedeniyle çok teşekkür ederim.
yok müslüm baba sen hala babasın ya o şaşmaz artık bu zamandan sonra ama hakan abime senden çok bahsettim az çok anlatmalarımdan tanıyor seni
Arzu demek benden bahsetmedin Hakan abine alacağın olsun. Sen Tosya ya gelmeyecekmisin.Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
gelemiyorum abi almadılar beni ama sendende bahsettim ya komple bahsettim ben bu siteden komutanlardan falan herkezden haberi var yani