baba hoşgeldin aramıza
bol RR'li günler...
Yazdırılabilir Görünüm
baba hoşgeldin aramıza
bol RR'li günler...
Evet arkadaşlar dün akşam Cihat Baba ile tanıştım, o arada Oturanbull Ömer tel açtı gel dedik geldi ve Anayasa Mahkemesi önü yolun karşısındaydık ama Ömer selam verdi direk devam etti, bizde Cihat Baba ile AŞTİ yönüne devam ettik. Cihat abi seninle tanıştığıma çok memnun oldum ve İzmir dönüşü ilk buluşmamızda olmak isteğine bizde katılıyoruz. Siyah regalin de hakkını veriyorsun hani, Lunatic Ahmet e duyururlur. Ankara Regalcileri sayısı çiftli rakamalara ulaştı.
İzmirliler hemşeriniz sayılan Cihat Baba ile İzmir de muhakkak tanışın, yoksa ileride pişman olursunuz.
hoşgeldiniz. şanslısınız ankara grubu oldukça aktif.
Evet Ankara aktif. Çabalarımız sonuç vermeye başlıyor RR birliğini oluşturmaya başladık. Darısı İzmir in başına.
Evet abi İzmire gel, gel ve kafa dinle Çünkü İzmirde maalesef tık YYYOOOOKKKKKK
oooo sitemisde rc cilerde artıoo :D dalgıc da bayaa varmış :D hoşgeldin abi :D bende 2 tane rc yakıtlı araba var :D cok yıldızlı dalış var :D bide oyuncak dedin mi akan sular durur:D haaa bide RR var :D
Cihat abi hoşgeldin aramıza.Motorun hayırlı olsun.Kaza bela ve cezadan uzak dengeli suruşler dileklerimle...
Aksu Kardeşim, teşekkür ederim,İzmir dönüşünde mutlaka birlikte güzel zamanlar geçireceğiz inşallah..Sevgili hemşerim KIZILELMA İzmirde görüşmek isterim özellikle RR ci kardeşlerle.Hangi günler nerelere takılıyorsunuz yazarsan Raprorumla değil ama arabamla gelmek isterim.
Herkese keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum.
:cheesy:
Hoş geldiniz hocam
Hoşgeldin Cihat abi. Yaw Aksu Abi söööle bakalım vermedim mi bu hafta sonu hakkını rr'ın. Yamuk mamuk otura otura gidiyoz n'apalım yani. Geç olsun da güç olmasın, acele giden ecele gider. Bak bunu tampon sticker'ı yapıcam da yer yok yapıştıracak.
Bu arada ben de Dikmendeyim. Anayasa Mahkemesinin arkasında Ulusal Ajans'ta çalışıyorum. Beklerim. Ben de RC lü uçak yapmak istemiştim bi ara ama işten güçten fırsatım olmadı. İnşallah birgün bir araya geliriz Rommel de olur ve Voltranı oluştururuz. (eh tabii Ömer ve Aksu abi olmadan olmaz 3 kişiyle)