-
boşuna Rainmaker değiliz işte, önce şimşek ve yağmuru yolladım, ardından ben geldim fakat ben ordayken çekilmemiş fotolar, daha erken... ya da ben hayaletim, aslında yokum, fotolarda gözükmüyorum... i see dead people...
neyse geyik bir yana çok güzel bir buluşma oldu... ilk defa bu kadar katılım gördüm ben... bostancı meydana geldiğimde yan yana park etmiş 12-13 tane Regal Raptor görünce şok oldum. Galeride o kadar motor olmuyor... Masanın bir ucundan öbür ucuna taksi tutsan 8 lira yazardı (abart emenike abart). Herkesle konuşabilmek için elimde bardak, konsomatrisler gibi ordan oraya zıpladım. Tuvalete gidenin sandalyesi itina ile kapıldı vs...
23:30 gibi kalktığımda muhabbet tam gaz devam ediyordu, artık sabahlandıysa bilemeyeceğim...
yeni gelen arkadaşlar mete ve özgür-tr özellikle, ilk kez karşılaştık, çok az konuşabildim ama çok memnun oldum, daha uzun konuşacağımız zamanlar da olur umarım.
buluşma candır, devam...
-
-
-
2 dk tuvalete gittim çıkış pozunu bensiz vermişsiniz he herkesde bi karizma :cheesy:
-
Eve geldiginde 8 di,cok geç ciktim isten,tam parktan cikiyordumki gumbur gumbur patladi Hava,gelemedim maalesef :(
-
Çok güzel hareketler bunlar = ))