Halamı haber yok :? :? :? Hooocccaaaaaaaammmmmmmm nerlerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :pls:
Yazdırılabilir Görünüm
Halamı haber yok :? :? :? Hooocccaaaaaaaammmmmmmm nerlerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :pls:
siz yazmaya devam edin birgün İNCİ HOCAM gülen yüzüyle çıkagelecektir.
kaç tane bayan sürücümüz var, bir sorun.
kaç tane motorcumuz var, bir bakın.
kaç tane bisikletçimiz var, sayın ALLAH sayın.
çok fazla konuşuyoruz, yol deyince herkes suspus,
tek yapabildiğimiz dostluk ve arkadaşlıklarla övünmek,
BİRİ BİZİ DURDURSUN... parolası kaç kişi için geçerli.
bazıların atrıcalığı vardır hayatta...
bu siteninde en ayrıcalıklı insanı hiç şüphesis İNCİ hocamdır.
HANDO alacak fışkını eline... :x
Yazıyoz zati kardeşim ben çok umutluyum bu akşam röne parkta özlem bitecek gibi geliyo Ben Öğretmenimi biraz tanıdıysam yanıltmaz beni
Sefiyossss hocam seni ösledik de hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii
inci örtmenimle geziyos biz bursa da.. diyim de iyice karışsın ortalık.. :evil:
inci hocam ;
bak ben bugün araniza katildim bende dd100 (üstadların değimiyle bisiklet) almayı düşünüyorum .. hadi gel bişeyler yaz.. yaz da tecrübelerinden faydalanıp bende sana bişeyler sorayım.. yeni geldim ama ben bile seni çağırıyorum hadi gel.. hem hadi bak benim eşimde öğretmen oda dd100 almamı istiyor ...bak bu insanlar için sen çok değerlisin bukadar dil döktüler. gel hadi yaz bişeyler.
(arkadaşlar kandırabildikmi acaba ??) :))
hocam nerdesin
inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bekliyorum buralarda haberin olsun...
annadın sen onu... :wink: :wink: :wink:
sevgili adminim alperim
bu başlığı ben 30 temmuz da açtım ve bugün 1 agustos yani anlayacağın 3 gün oldu olmadı
bu başlığa 26 cevap yazılmış ve 240 defa gözlemlenmiştir
ama sen bu başlığımı ÇÖP kutusuna gönderdin :( :(
halbuki;i
19 temmuzda aşağıdaki mesaj ile küçük dostumuzun açtığı başlık (11 günde ) 18 cevap ve 182 gösterim almışken ve halen yerinde duruken yani çöpe atılmadan :oops:
geyik muhabbetlerde " küçük" başlıklı bu topik varken ve bu başlık çöpe gitmezken ..Alıntı:
dd100e Nickli Üyeden Alıntı
haa ben demiyorum ki bu başlığıda çöpe at ... sonuçta burası geyik muhabetleri bölümü bırakalım kaç cevap aldığını ve görüntülendiğini
eskimeye güncelliğine bakalım diye düşünüyorum
normalde mesajlar eskiyince güncelliğini yitirince çöp kutusuna gitmesi gerekmezmi ?
yani geyik muhabetleri kısmında 3 günde çöpe gitmesini açıkca yadırgadım sevgili adminim alperim :? :? :( :( :cry:
sonuçta biraz da geyik yapıyoruz burada , yoksa ne ola ki ....
adinim alperim.. kino baba ne demekte... yahu biliyoruz bi temizliğe başladın, aktif olmayan üyeleri falan temizliyosun da bu mesaj silme başlık kilitleme işleri ne olaki... elin veletleri bazı eski üyeleri kırarcasına laubali şekillerde takılıp saçma sapan mesajlar atıp silinip banlanmazken bunca eski ve hatta destekçi ve hatta baba lakabını uygun görüp baş tacı ettiğimiz bi üyemizin herhangi bi mesajını silmek bi miktar kırıcı olmuyo mu?... evet bu siteyi kuran ve bunca insanın kaynaşmasını sağladığın için çok teşekkür ediyoruz ama unutmaki sitenin bu günlere gelmesini bunca birbirine bağlanmasını sağlayan isimlerde var.... ve Kino baba bu isimlerin en başında gelmekte... saygılar...
volkanım agresus um silinmek değil de 3 günlük başlık hemen çöpe gitti onu demek istedim
yoksa adminim başlığı mesajı silmiş falan değilde
yani daha 3 günlük mesaj taze sayılması gerekir diye düşünüyordum.
ha bu arada geyik muhabetlerinde ki 3 günlük başlık çöpe atılırken gözüme takılan 12 günlük mesajın geyik muhabetlerinde durmasını garipsedim
hepsi OOOoooo başka bir durum yok ( belkide bir tık ile gitmiştir olabilir.)
ama sonuç etkili oldu gibi, İnci yazdı ya sen ona bak çöpü falanı boşverdimm.. :lol: :lol: