Genel ve açık not: Benim makine de satılık, yardımcı olabilirim :)
Alıntı:
spue Nickli Üyeden Alıntı
Tuğrul,
"özel ve gizli not: benim makine satılık, yardımcı olabilirim." :cheesy:
Genel not: Bende satabilirim.İlan falan vermedim ama:cheesy:
02.October.2015
CELİL
Bence drağ yerine honda shadow tercih et
02.October.2015
FurkanC.
Alıntı:
tbaylan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar son detayları sizinle paylaşmak istedim. Dün itibariyle Manisa'dan gelen, çok hevesli Teğmen Rütbesine haiz bir kardeşimize "Dul Feryadı"nı sattım. Kısa bir süre ara veriyorum. Takiplerime buradan devam. Ama ne yapacağım hiç belli olmaz belki de bir anda yeni bir makine alabilirim:))
Hepinizin farı da, yolu da açık olsun.
Sevgiler.
tb
Agacım hayırlı olsun valla bende akşam senle konuşmayı düşünüyodum bende güzel haberi aldım aileden pazartesiden itibaren bakmaya başlıyorum kısmet başka makinalaraymış :D bu hafta ekipman vs. konularda başını ağrıtıcam haberin olsun :D
02.October.2015
tbaylan
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Bence drağ yerine honda shadow tercih et
Yakıt ikmali yapabilirsem Shadow aklımda ama bakalım:)
02.October.2015
tbaylan
Alıntı:
FurkanC. Nickli Üyeden Alıntı
Agacım hayırlı olsun valla bende akşam senle konuşmayı düşünüyodum bende güzel haberi aldım aileden pazartesiden itibaren bakmaya başlıyorum kısmet başka makinalaraymış :D bu hafta ekipman vs. konularda başını ağrıtıcam haberin olsun :D
Hadi gözün aydın kardeşim. Valla dilerdim tanıdık birine gitsin makine ama çok ısrarcı oldular bende veriverdim. Sen bana alo de, gerisini hallederiz sorun olmaz8)
02.October.2015
berkehrercan
Biraz para biriktireyim bende koyucam ilani hayirlisi olsun abi
02.October.2015
tbaylan
Alıntı:
berkehrercan Nickli Üyeden Alıntı
Biraz para biriktireyim bende koyucam ilani hayirlisi olsun abi
Sağolasın kibar kardeşim::::: Kazasız, belasız, dikkatli bir şekilde kullanırsın inşallah8)