evet işte inci hoca gene sahnede :)
inci hocam unutma onumuzdeki hafta bulusma merterde ve seni evinin ordan alıcaz onursal konuk olarak bide komsunu dövücez sonra demedi deme :)
Yazdırılabilir Görünüm
evet işte inci hoca gene sahnede :)
inci hocam unutma onumuzdeki hafta bulusma merterde ve seni evinin ordan alıcaz onursal konuk olarak bide komsunu dövücez sonra demedi deme :)
SİZDEN AYRI KALMAK KOLAY DEĞİL... :love:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
komşuyu gövde göstererek ne hale getireceğiz bilmem :evil: :evil: :evil: ...suratını görmek isterim fallaaaa :evil: :evil:
sevgili inci,
dün akşam erken ayrılmam gerektiği için sıkıntılarını dinleyemedim.güzel olan çözmüş olman.senin için bir sakınca yoksa bu konu yada konuları biraz açsanda herkesler kendine düşen dersi alsa.en azından ben bir yanlış yaptımmı bilmiyorum?
sevgilerimle
sevgili RIZA seninle konuşulmadan sorun halledildiğine göre sana ait bir yanlış yok demektir :cheesy: .konuları aslında gizlemiyorum ama ;sanal dünyada, asıl konuşmak istediklerini ,hislerini ,mimiklerini ,yansıtamadığın için çok fazla yanlış anlaşılmalara sebep oluyor ve polemikler yataılıyo.Bunlara gerek yok,eğer sen de müsade edersen bunları yüzyüze konuşalım olurmu?yani asayiş berkemal bunu bilmeni isterim. :cheesy: :DAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
hocam şapkamı komşunun bahçesinedeki çite asmam yeterli olacaktır, birde ölü karga bağladık mıAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
mesaj yerini bulur. savaş boyaları sürünmeye gerek yok.
HANDO ' da sindirici ,yıkdırıcı ve caydırıcı yöntem çok... :evil:
çok güzel bir fikir HANDO... :evil:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
örtmeniiimmm.. bi geldiniz tam geldinisss.. ne güssel vallla....gece bilem varsınıs sitemisde....çok mutluyummm....nası diyodu HANDO....
OKAN çok mutlu oldu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BEN DE ÇOK MUTLU OLDUM OKAN :cheesy: :cheesy: :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
hele bu birlik- beraberlik ,sevgi,destek ALLAH bozmasın ne der HANDO bilirsiniz
inci İYİKİ VARSINIZ dedi :cheesy:
canım ç. kalelimAlıntı:
sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
sol elinin orta parmağını göstersene
ha baktın olmuyor elinle belini tut ve tetik işareti yap.
benim çanakkale ezine arasında arkama yapışan tır şoförüne yaptığım gibi.
bak o zaman nasıl oluyor.
HANDO hayal gücünü kullan diyor... :cheesy: sana
İnci hocam, çok sıkıntılı günler yaşadığınız belli, sizden uzak bir memleketteyiz ama bizim yapabileceğimiz bir şey varsa çekinmeden söyleyin.