Muhsin bol bol fotoğraf bekliyoruz senden8)
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün dahil olmak üzere ek dersim olduğu için motor arkadaşla pek ilgilenemedim. Yağış var bir de Çanakkale'de. Hava sıkıntılı. Şöyle yarın güzel olursa hava bütün gün ilgilenebilirim umarım. Hem tanışmış oluruz.
Teşekkür ederim Ferhat ağabey tekrardan. Dinamo konusuna da kafa yormaya çalışırım.
Fotoğraf konusunda yardımcı olmaya çalışırım ancak fotoğraflarla pek aram yok; yine de özellikle boy konusunda kafasında soru işaretleri olanlar varsa onlara yardımcı olmak için paylaşımda bulunurum tabii ki :)
Şimdilik iyi günler dilerim herkese.
Bizimki 2 gün evvel paşa paşa kullanmama rağmen bugün yine nazlandı ve çalışmıyor. Yine de yılmayacağım :) aynı akü problemini yaşıyorum sanırım. Çözüm getirebilirsem nükseden bu duruma yine bilgilendirme yaparım.
arkadaşlar 2015 model spyder 3900 km son günlerde önden yalpalıyormuş gibi oluyor gidon sağ sola hafif oynuyor 80 -100 km hızda yapıyor acaba benmi evham yapıyorum anlamadım böyle bişey mümkünmü?:soru?
Merhaba Mehmet öyle bir durum normal değil bir yerde gevşeklik olabilir ön teker göbek vidasını ve gidon altındaki ön maşa bağlantı göbek vidasını kontrol et sen bir terslik bulamazsan servise baktır birde ön lastik havasını kontrol et
Ön hava : 30
Arka hava : 32
kolay gelsin
Vurdurarak çalıştırdım ve bir süre sürdüm. Dikkatli sürüşler dilerim. Sıkıntıyı giderdim şimdilik.