Deniz hoş geldin motoruna en kısa zamanda kavusman dileği ile.
:P :P Alperi sitenin terminatörü ilan etmediğimiz kalmıştı. Onuda yapalım müsadenizle tam olsun. :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Deniz hoş geldin motoruna en kısa zamanda kavusman dileği ile.
:P :P Alperi sitenin terminatörü ilan etmediğimiz kalmıştı. Onuda yapalım müsadenizle tam olsun. :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoş geldinizz....
deniz kardeş hoşgelmişsin.. sefalar getirmişsin.. bende senin gibi yeniyim bende henüz bir rr alamadım yakında inşallah sende bende rr larımızı çekeriz altımıza . siteye üğeliğin hayırlı olsun. ama benim sana tavsiyem . toplantılara katılman bana olduğu gibi sanada çok hayırlı ve faydalı olur.
ben geçen hafta üye oldum aynı gece toplantı vardı katıldım sağolsun arkadaşlar nasıl bir motor almam konusunda beni aydınlattı. hepsi çok şeker çok sıcak çok samimi insanlar . yani motorcu deyip korkma ısırmıyorlar ben denedim test ettim:))) hepsi dünyalar tatlısı insanlar çok samimi bir ortam var kaçırma.. tavsiye almadan motor alma derim..
tekrar hoşgeldin..
HOŞ GELDİN ARAMIZA
Hoş GeLdin....
bencede tavsiye almadan motor alma ben aldım halim vahim :)
sen hemen devret o motoru ....... nasılsa bu kadar işinin arasında bide motor almış bak şuna yaaaa heh heh heeeeAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
ulen yeaks şu okul çıkışını alama ,artis mektebine gireme ,ehliyetini en kısa zamanda alama her gördüğüm yerde tekerine çomak sokacam yandın aslanım yandım taktım sana işleri yoluna sokmadan gözüme gözükme hele öğretmeninin gönlünü almaa .................... :twisted:
komutanım motorumla beni ayırmayın lütfen :D
hoşgeldin aramıza
Deniz hoşgeldin. En kısa zamanda motorun üstünde görmek isteriz seni :+1:
Toplantılara ben de geleceğim ne zamandır ama gelemiyorum. Forum ahalisi kış kış edecek beni bi ara ama ne yapayım iş güç çok yoğun oluyor.
En kısa zamanda toplantılarda görüşmek üzere tekrar hoşgeldin...
Deniz isminin ben de eski - kötü bir acısı var (aklıma geldi yine ya)... Aman sen üstüne alınma(niye sölediysem ki) (canım sıkılıyorrr :( ) ööffffffff....