hoş geldin kardeş biras yakınmışız :)
Yazdırılabilir Görünüm
hoş geldin kardeş biras yakınmışız :)
UĞURCUĞUM BULGURCUĞUM....bi deneyelim dedik gitmedi yavvv...denemeden raptor nerde gider nası gider bilemeyiski ... dağa çıkacaanı öğrendim .. kumda gitmediiinide öörendim.... şimdi kaldı bi deniz altı.... :mrgreen: :mrgreen: ordada deniicem .. bakiim suyun altında istop edeceemi.... :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Demek Okan Mod 'umuzun ile tanışarak öğrendin ...
Torpil sağlam yerden desene ... :D
korsan_bey RR ailesine hoş geldin ...
kesin sende okanım modum kadar değerli ve espirilisindir ...
O.A. K "den serdar hoşgeldin. acaba ben de O.A. K olabilirmiyim ki ? :mrgreen: :P
inci örtmeniimmmmm.. ne kadar esrar cengizsiniizz... ne demekki O.A.K.... :?
şşştttt gizemci örtmen... ne ööleee az sonra tribi... araya reklam almalar felan... ikici kez soruyoss beaaa. nedir bu O.A.K... bi nevi AKUT mu dur Okanıma özel... nedir yani?? :x
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
VAY VAY VAY sen nasıl bilmezsin ki O.A.K yı hadi volkan bilmiyi (bu onun ayıbı) sen nasıl bilmezsin ki kimseler duymasın vışşşşşşş :mrgreen:
vallaha bilmiiim yavvvv... O.A.K ne ki allaa allaa.. okanla ilgilimi aceba.heni başında ''o'' harfi mevcut ya ondan didim .. :mrgreen:
kaca koca adamlara O.A.K yı ben mi öğretcem yaaa ....ayıp size :P :mrgreen:
leaaaa havvleee..... örtmeniim ne ki bu yaa.. ahan biras soora gidecem.. öörenimde gidiim barii. ayhan gumandanımı almaya gidecem valla....adamı kaçırdılar akşam yanımdan....öörenmeden gitmiim bari .....örtmeniiiiiimmm.....şşşşş..Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı