yanlış biliyorsam düzeltin 25 35 galiba Celil başkan söylemişti tam hatırlamıyorum
21.February.2016
UfoGörenMasumÖğrenci
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
yanlış biliyorsam düzeltin 25 35 galiba Celil başkan söylemişti tam hatırlamıyorum
25/35 se can feda..
21.February.2016
CELİL
Alıntı:
UfoGörenMasumÖğrenci Nickli Üyeden Alıntı
bu arada abi fuara biletle mi girebiliyoruz ?
Umut aşağıda fuarla ilğili link vermiştim oraya bak tüm bilğiler orada var biz buluşup topluca gidicez toplantı yerine fuara bizimle gelirsen bilet ayarlarım 8)
21.February.2016
UfoGörenMasumÖğrenci
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Umut aşağıda fuarla ilğili link vermiştim oraya bak tüm bilğiler orada var biz buluşup topluca gidicez toplantı yerine fuara bizimle gelirsen bilet ayarlarım 8)
Abi tek değilim ya :( Sorun burda. Bir arkadaşım daha var kendine ekipman alacak. Hem gelsem fuar yerinde mi buluşcaz ? yoksa koçtaşta mı ?
21.February.2016
CELİL
Alıntı:
UfoGörenMasumÖğrenci Nickli Üyeden Alıntı
Abi tek değilim ya :( Sorun burda. Bir arkadaşım daha var kendine ekipman alacak. Hem gelsem fuar yerinde mi buluşcaz ? yoksa koçtaşta mı ?
Arkadaşında gelebilir sorun değil ama bilet elimde fazla olursa onada ayarlarım olmazsa o kapıdan ücretli girer artık buluşma koçtaş ta orada kahvaltı yapıcaz 8)
21.February.2016
UfoGörenMasumÖğrenci
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşında gelebilir sorun değil ama bilet elimde fazla olursa onada ayarlarım olmazsa o kapıdan ücretli girer artık buluşma koçtaş ta orada kahvaltı yapıcaz 8)
Gelmeye çalışıcam abi. Ama motorlar yok bilginize. Eğer almış olursam motoru kahvaltıyada geliriz fuarada.. şimdiden teşekkürler :)8)