ergün abi ne iyi ettin koydun resmi.ben eylülün ilk haftasındada bişi yapsakmı diyorum.açıkca diyeyim aklımda gelibolu var
Yazdırılabilir Görünüm
ergün abi ne iyi ettin koydun resmi.ben eylülün ilk haftasındada bişi yapsakmı diyorum.açıkca diyeyim aklımda gelibolu var
YA AKSU BABA BİZLERDE GELMEK İSTEDİK AMA İŞİMİZ ENGELLEDİ İNANINKİ KISKANDIM VALLA :shock:
merak etmeyin arkadaşlar 1.regal buluşması her zaman bizim için özel olacak ama 2. regal buluşmasıda mükemmel olucak siz merak etmeyin elimizden geleni yapıcaz.
Birincisini kaçırdım ama ikincisini kaçırmak istemiyorum.....
sizlerle ne kadar çok tanışmak istesemde bir türlü nasip olmadi....
beyaz camin arkasindan hersey anlaşılmadığı için forumlara da biraz yabanci kaldim....
ama sıkı bir şekilde takipteyim......
ufak bir öneri verebilirim; 2.sini ege sahillerinde bir yerlerde yapmayı düşünmezmisiniz....
hepinize Çanakkaleden sevgiler saygılar......
daha nice güzel gezilere :cheesy:
geziler bizi kaynaştırıp yoğuracak yegane aktiviteler olup şiddetle gidilmesi gerekir
hando
kadromuz güzel insanlarımız arkadaşlarımız güzel dahane olsun seneyi beklemeden bi daha bulusalım olmazmı
Ya sormayın bende bu fotografı koyarken hatta bu resimlere bakarken nasıl duygulandım anlatamam
bu yaştaki insanlara bu kadar duygu ağır gelir yapmayın yaaaa
ne günlerdi beeee sevindiğim nokta benim cocuklarda vardı sizleri tanıdı bunu kendi cocuklarına da anlatabileceklerdir.
düşünsenize şimdi benim cocuklar ilerde kendi cocuklarına (benim torunlar olacak bunlar tabii) ...
- deli bir dedeniz vardı bizi kendisinin bile tanımadığı motorcu arkadaşları ile tanıştırmak için taaa Eskişehire
götürdü. hem kendi tanıştı hem bizleri tanıştırdı, hatta ben şüpheye bile düştüm sanki dedeniz bu motorcularla daha önceden tanışmış gibiydi de bizi yeni tanıştırmıştı galiba :mrgreen:
buda yetmedi birde istanbula gittik oradada beraber olduk acaip bir adamlardı bu motorcular RAPTORcumuydu neydiler
hepsi de kelli felli iş güç sahibi adamlardı
benim için çok çok değerli bir birliktelikti " MUSAÖZÜ "
Sen ve katılan diğer bütün arkadaşlarla güzeldi Ergün Abi. Tabii çocukları da unutmamak lazım. Yoksa Musaözü dediğin taş oprak, ne olacak.
"Güzelliğin on para etmez, şu bendeki aşk olmasa", hehehe..
valla duygulandım kino baba.. ne ettin ölle yaa okuyunca bi acaip oldum.....allah hepinize uzun ömürler versin.....bu dostluk hiç bozulmasın.....Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı