-
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 😊 250 liği çok düşündüm ama spyder' ın ön uzun biraz ve ben daha yeni başlayacağım için yavaş dönmelerde sorun yaşıycagımı düşünüyorum o yüzden hem çok güzel 150 liliğin görüntüsü hem uygun hem başlangıç için gayet hoş o yüzden 150 lilikte karar kıldım ama son anda bilmiyorum belki 250 de alabilirim 😊 Ozan abi zaten ilk işim bodruma gelip sizlerle tanışmak olucak (biraz alıştırma yaptıktan sonra tabiki ☺)
-
Ömer hoşgeldin. O fiyatlara alacağın en güzel model. 100 km hızla tatlı tatlı gidersin. Ses konusu her türlü hallediliyor
-
Merhaba Ömer aramıza hoş geldin 8)
İstanbul ,Muğla 150 cc makina için uzun bir yol 250 cc olarak Spyder'i yazmışsın ama 250 cc klasik kasa yani 150cc ile aynı kasa 250 cc modelde var alternatif olarak Daytona da kısa ön maşadır kullanışı rahattır bütçen sorun olmazsa 250 cc bir makina alman daha doğru olur inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşurusun
-
Aramiza hosgeldin gonlunde ki motoruna en yakin zamanda kavuşursun umarim :)
-
Ömer aramıza hoşgeldin. Bende ilk başlarda 4 bin bütçe ile başlayıp, biraz daha dişimi sıkıp bekleyip 7 bine kadar çıkabilmiştim bütçemi. Ama unutmaman gereken bir unsur var ki o da ekipmanların. Ekipmanlarını motorunun bütçesine dahil olarak hesaplamanı ve buna göre motorunu almanı tavsiye ederim.
Şahsi görüşüm çok kısa bir zaman sonra 150 lik seni sıkacak ve yetmemeye başlıycak. Hava soğutmalı olduğu için uzun yolda seni biraz yoracak. Ama alacağın keyif hepsinde hemen hemen aynı olacaktır. Chopper a bindikten sonra gerisini pek düşünemiyoruz çünkü .
-
Sanırsam biraz daha dişlerimi sıkıp 250 klasik alıcam ilginiz için teşekkür ederim 😊
-
ömer kardeşim aramıza hoş geldin en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle fakat banada soracak olursan 250 cc classic RR senin için en mantıklısı çünkü 150 cc çok kısa bir sürede alışacak sonra 250 isteyeceksin geçiş çok kısa bir sürede olacak senin için o yüzden 250 ile alıp yola devam etmen en iyisi olacak şimdiden hayırlısı olsun diyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere
-
Aramıza hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dostum aramıza hoşgeldin.Bütçe deyince akan sular durur maalesef. Lakin her ne alırsan al maksimum bütçeyi hesaplarken içine sigorta ve motorcunun olmazsa olmazı ekipmanı(korumalı mont,kask,korumalı eldiven,dizlik vs.) da katarak bütçeni belirle. Ekipman hayati öneme sahip.
-
Ekipman sıkıntı değil onun parasını ayırdım kenara(yaklaşık 1150 lira), motordada 250 karar kıldım biraz para biriktiricem inşallah kavuşucam 😊