-
Kino Baba sen gel Ankara ya da AOÇ den en kralını yeriz kokoreçi ve döneri hatta AOÇ dondurmasını. Sonra da ver elini Samsun. Balığı da orda götürürüz.
Şimdi ben hanımla İstanbul a gitsem herhal de geceyi motor üzerinde geçiririz. Bunlar bakmaz bize yaw.
-
Yaw ayıp oluyo Aksu baba başımızın üstünde yeriniz var yatırırmıyız öle motor üstünde filan
-
Aksu baba, kırdın kalbimizi :( Nasıl ağırlamayız seni...
Sen İstanbul'a gel hele, gerisi kolay...
-
Sizde iş yok anlaşılan biz gelecez oralara. Eylül ayı bir plan yapayım. Ankara çıkış Bolu dağı mola sonra İstanbul stop. Ben kokoreç sevmem zaten.
-
Ne seversen onun mekanına gideriz lafımı olur yeterki gelin :cheesy:
-
Arkadaşlar Tatilimin istanbul ayağında güzel insanlarla beraber olmak son derece keyifli idi. Hepinize çok teşekkür ederim. Elinize yüreğinize sağlık...
buluşma yeri gerçekten çok güzeldi oraya geldiğimde anladım istanbulda olduğumu.. Malum çok gezince insanın kafası karışıyor.. :D
Emrah kardeşim devrem adamım duydumki sakalıma ve göbeğime laf edermişin :oops: henüz tatil dönüşü seni görmedik daha! herşeydahile gittiğini ben biliyorum bir iki poz koyda senin göbek ne alemde görelim be yavv :cheesy: :cheesy: :cheesy: 8)
Tekrar dan alper kardeşime ve değerli eşine, Yaşar babaya, kubilay kardeşim ve değerli eşine (her ne kadar bayanlara eşlik etsede :D ), Rıza kardeşim, eşi ve tatlı kızına, Arzum a ve güzel insan volkan kardeşime teşekkür ederim....
Kino baba sıkı dur bak orayada gelirim valla.. :idea:
-
ayhanım kumandanım.. son aldığım istibaarata göre.... emrah kumandanımın göbeende artıkın 2 sürahi bi şişe bira 1 dublede rakı arnı anda durabiliyomuş....yani şu alttaki fotodan soora bayaa bi ilerleme kaydetmiş ..
http://upload2.postimage.org/358428/FotoA_raf_0146.jpg
baksana herkes göbeeni ileri dooru iterken ,Emrah kumandanım orijinal haliyle duruyo.... :mrgreen: :mrgreen: yavv ben çok seviyom kumandanımı beaa.... :love:
http://upload2.postimage.org/358499/FotoA_raf_0170.jpg
-
Ben niye kimsenin bellik kullanmadığını anladım şimdi :P
-
ozzyy dediğin gibi ne belliki canım
bizlerde alimallah usturmaça var yeterlidir bize
( usturmaça : gemicilik terimidir rıhtımlarda gemi rıhtıma çarpasın diye konan körükler cogu yerde araba dış lastiğide oluyor :mrgreen: )
ayhan ben sıkıyım be abicim kafanı yorma gel buraya gelllll hadi bakalım görecez.
hakkaten haaa emrah komutan da acep ne alemdedir şimdi tatil sonrası HERSEY DAHIL den döndü
ve şimdi de püsüklete biniyormuş ( en son konuştuğumuzda lastikleri şişiriyordu) son durumu cok vahimmiş emrah komutanın :P :P :P :P :P
-
yahu şu bizim speedy nin donu hep aynı don
bir roman şarkısı geldi aklıma şimdi şöyle...
BU KİMİN DONU
KAYNANAMIN DONU (SPEEDYNİN DONU)
PİS KOKAR DONU
BEN YIKAMAM ONU
AMAN DEEEY GAGOZ GAGOOOOOZZZZ
hando