Ryder Nickli Üyeden Alıntı
Abilerim Ablalarım ve kardeşlerim .
:sustum:Uzun zamandır Motosiklet almayı planlıyorum araştırıyorum fakat bir problemim var sürüş adına pek bir bilgim yok
Arada arkadasımın Honda CRF 250 L endurosunu dağda bayırda kullanıyorum :) fakat küçüklüğümden beridir hep bir chopper hayranlıgım var lakin fark ettiğim birkaç sıkıntı var... Akranlarıma göre biraz kiloluyum hatta birazdanda fazlası mercedeslerin balina kasa tabırıne eş değerim diye bilirz :) yaklasık 1.86 - 115 kg geliyorum genel olarak başlagıç tarzı motorlara baktıgımda max tasıma kapasıtelerının 150- 250 kg arası oldugunu goruyorum kı arkadas cevremde olsun benım gıbı ınsanlar bir yere giderken falan motora fazla yük bindirecegimden ve sıkıntısının cıkabılecegını dusunuyorum (cehaletten)
birde Eskişehirde aktif trafikte araç kullanıyorum farkettiğim kadarıyla trafikte kapı açanlardan , motosiklet sürücülerini şeritlerde sıkıştırmalarından , sollama yaparken dikkatsiz davranan şöförler beni olabileceğinden fazla sinirlendiriyor ve korkutuyor lakin bu motosiklet sevdama hırs katıyor , kendime güvenip motosiklet almamıda engellemiyor değil ...
Acaba başlangıç olarak nasıl bir chopper tercih etmeliyim bilemiyorum ... yardımlarınızı bu kardeşinizden esirgemezseniz çok müteşekkir olurum