Kardeşim tebrik ederim. Çok güzel bi anlatım. Ufak tefek kusurlarda heyecanından olsa gerek. Yinede cesaretinden ötürü kutlarım. Dewamını temenni ederim.8)8) Daytona kıyaslamanıda yazdım kenara:cheesy::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeşim tebrik ederim. Çok güzel bi anlatım. Ufak tefek kusurlarda heyecanından olsa gerek. Yinede cesaretinden ötürü kutlarım. Dewamını temenni ederim.8)8) Daytona kıyaslamanıda yazdım kenara:cheesy::cheesy:
El hareketlerini azalt, ayakların sabit kalsın sürekli hareket etme, bir de sen anlatırken kamera ağırlıklı olarak makineyi çeksin. Bir yıl sonra mükemmel bir vloger olabilirsin o yetenek var sende. Tebrik ederim bırakma bu işi.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi biz zaten ünlü olucaz :) ben buluşmaları vesayre kayıda alıcam :) izniniz ile sürüşleri falan :) iftarda konuşuruz abi planlarım var :)
Abim güzel yorumun için çok mu çok teşekkür ederim :) dediklerini dikkate kesinlik ile alıcam inşallah utandırmam abi seni,sizleri :)
İlk videon olmasina ragmen basarili. Abone oldum devamini bekliyoruz.
çok başarılı eline emeğine sağlık eksozu unuttun ama sonunda :)
kardeşim video çok güzel olmuş bende ses dinlicez diye bekledim durdum ama sesi duyamadık en kısa zamanda birde sesini dinletsen bize yolun açık olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Muğladan Selamlar...