-
Organize edenlere, emeği geçenlere ve Hikmet Şenay'a (ob1kanobi) çok teşekkürler. Benim için çok faydalı bir eğitim oldu, eksiklerimi gördüm, yanlışlarımı fark ettim, bilmediklerimi öğrendim. Hatta servisten alıp da geldiğim eğitimde motosikletimin arızasını bile çözdük. Servisten yeni çıkarıp getirdiğim kısmını üzerine basarak söylüyorum :)
Böyle eğitimlerin sık sık tekrarlanması düşüncemi de belirterek herkese bir kez daha teşekkür ederim.
-
Hikmet' im emeğine sağlık kardeşim,
Hepimiz için çok faydalı bir eğitim oldu. Bence motorda ve hayatta öğrenmenin sonu yok. Teoriği de pratiği de elin adamından değil senden dinlemek daha güzel abi :cheesy:
Yolda dönerken Cenk abi ile bol bol fren antrenmanı yaptık 8)
Burak sana da çok teşekkürler bro, eğitim için 10 numara bir yer keşvetmişsin ;)
En kısa zamanda tekrarlamak üzere...
-
-
Bunu da kaçırdık arkadaş bendeki bu talih kimde var. Motorun bozulacağı tuttu. Gelemedik çokşey kaçırdığıma eminim ama sponsorum telafi eder eminim :)
-
Katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim. Umarım bir faydam dokunmuştur. Bu arada sürçü lisan ettiysek affola. Güzel fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler. Çarşambaya bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
İzmir tek kelime ile harikasınız. Emeği geçen ve katılım sağlayan bütün herkese teşekkürler.
-
İzmir mükemmelsiniz. Böyle güzel etkinlikler sürekli yapılmalı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Güzel bir etkinlik olmuş, emeklerinize sağlık İzmir ekibi 8)