abla bilgilerini bızımle paylastıgın ıcın teşekkur ederım. erdınc abıdn de beklıyoruz bır kaç bılgılendırme tarz dövmeler tesekkurler .
Yazdırılabilir Görünüm
Ben çabuk sıkılan bir insan olduğum için cesaret edemiyorum ama zaman zamanda çok yaptırasım geliyor bakalım güzel birşey çıkarsa bu paylaşımlardan belllki :D
Ya ben bu konuyu görünce canım dövme yaptırmak istedi yaw
Böyle bir konu açılması iyi oldu. Kafamızdaki sorulara cevap bulabiliriz. Ülkemizde pek çok alanda eğitimsiz kişiler ticaret yapabilmekte. Bunların arasından doğrusunu nasıl bulacağız. Sağlıkla ilgili böyle önemli bir konuda yazmış olduğunuz olumlu ve olumsuz yönleri tartmak ve doğru kişiyi bulmak lazım.
Bence ne yaptırmak istedini iyi seçmen gerek gözle görülür yere ilk döğme yaptırılmamalı ömür boyu taşındığı icin iyi karar verilmeli seni ifade etmeli yoksa cok seviyorum
En kısa zamanda yaptırmak istiyorum kafam karışık çok fazla bakınca insan ne yaptıraca gına karar veremiyor biz gösteriş olsun diye değil gerçekten sevdalandik kalıcı olmasını istiyorum :)
Arkadaşlar dövme dendiğinde bence kişiye özel olmalı ve bir anlam taşımalı sizden bir parça olmalı temasında sonuçta bedeninize kazıdığınız birşey iyice düşünüp karar verilmeli
abi tam hatırlamamakla birlikte bir dövmecinin dükkanının tanıtımı gördüm aşağı yukarı 1,5-2 aylık süre içerisinde gidiyorsun konuşuyorsun arkadaş oluryorsun senin anlattıklarına göre sana seans seans dövme yapıyor ve bu dövme ikiye ayrılıyor birincisi senin hayatında olan olayları anlatıyor ikinci senin hayal ettiğin hayatı anlatıyor böyle bu katilede bir dövmeci bulabilirsek çok güzel olabilir
katılıyorum kişiye özel olmalı. herkesin yaptırdığını değil benim için özel bir anlam ifade eden bir kelime, bir cümle veya bir şekil olmalı. bir ara modaydı herkes sırtına benim ailem benim hayatım yazdırıyordu. böyle olmamalı.