Aramıza hoşgeldin, güzel bir seçim yapmışsın :) forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, Kocaeliden selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldin, güzel bir seçim yapmışsın :) forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, Kocaeliden selamlar
Herkese teşekkürler daha önce spyder modeline hayrandım ama bi ara fiyatı 10bin tl iken 7 - 8 bin tl ye inince iyi bisy değil demek ki dedim daytona aldım😁
Efkan aramıza hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Aliağa'da Sezgin ustaya götürdün mü makinanı? Bende daytona varken o bakıyordu gayet de memnundum. Orası işini çözemezse İzmir ekibinin gittiği bazı ustalar var. İşçilikleri gayet iyi. Onlarla kontak haline geçmeni tavsiye ederim8)
Teşekkürler Tuğrul tam olarak nerde o ustanın yeri tarif edebilirmisin
Kardeşim aramıza hoşgeldin
Efkan aramıza hoşgeldin.Motorun hayırlı olsun.Sorununa bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.Mutlu günlerde sür.
aramıza hoşgeldin samsundan selamlar yeni motorun hayırlı olsun:)
Herkese teşekkürler tekrar sanırım sorunum benim sürüşümle ilgiliymiş dün bi karşıyaka turu yaptım hiç sıkıntı çekmedim ve dün akşam 11 civarı spyder ile karşıyaka iskele önünden geçen arkadaş kimdi motorun sesi baya iyiydi 😂😁