hoşgeldin hocam.
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldin hocam.
Hoşgelin hocam
erol hocam aramıza hosgeldınız umarım istedıgınız makıneye kavusursunuz.motosıkletın çinli si japonu farketmez bakmazzanız o motora sonrasında yolun kenarında servısın gelmesını beklerken bol bol bakarsınız.MOTOSIKLET lerimize gereklı bakımları yapalım yolda kalmayalım(reklam anonsu gibi oldu):Rockn Roll: SAYGILAR
Erol hocam aramıza hoşgeldin. Eğer bütçen bir japon motosikletine yetmiyorsa saydığın motorlardan hangisini alacağın senin zevkine kalmış. Hangisini kendine daha sıcak daha yakın hissediyosan onu al. Acele etme kesinlikle. Bekle hepsini dene önce denk geldikçe. Sonra kendi kararın oluşacaktır. İnşallah en kısa sürede gönlündeki motosiklete kavuşursun
Hocam hoşgeldiniz. Her markanın kendine has ufak-tefek sorunları var aslında. Buradaki önemli nokta alacağınız motorun tamamen beğeninize göre olması. Mesela ben spyder 250 cc kullanıyorum. Sorunlu olup olmaması benim için hiç önemli değil çünkü başından beri ben bu makineyi çok seviyorum. Sonuç olarak rks yada regal ,iki teker üzerinde olmanın ve birlik olmanın verdiği haz paha biçilemez .. Motorunuzu alıp bir an önce yollarda ve bilhassa forumda aktif olmanız dileğiyle..
Aramıza hoşgeldiniz, RKS kullanıcısı bikaç kişi vardı sanırım forumda onlarda gördüklerinde motorla ilgili bilgi verecektir. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle 8)
Merhaba Erol aramıza hoş geldin.
Erol hoşgeldin [emoji869]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşbuldum arkadaşlar. Şu ana kadar herhangi bir motoru deneme fırsatım olmadı. Bu anlamda
Tavsiye edebieceğiniz mekanlar var mı ?