-
evet bu motoru özellikle inceledim
motor hava soğutmalı
fitesli 4 ileri fakat otamatik 100 cc bir sukuturdan biraz daha güçlü(bunu ithalatçı firma söyledi- ) 80 - 85 km. azami surat
80 km süratle gittiğin bir yolda 55 veya 60 km.ilede rampa çıkabileceğini söylediler fiatıda 2650 ytl.dedi firma
bak fuardan stand fotosunuda incele kardeş.yanlız arkada kırmızı renkli olan
http://upload7.postimage.org/151413/DSCF0071.jpg
-
-
öncelikle selamlar :)
bende bu motoru bugun aldım daha ilk motorum ilerde daha büyükleri olacak inşallah :cheesy:
sizlerden bu motor hakkında bilgi almak isterim 2 kişi binersek bir sorun olurmu veya belirli arızaları olurmu fln teşekkürler :D
-
valla bu motorun sitede tek sahibi inci öğretmendir en doğru bilgiyi ondan alabilirsin inci öğretmeni bak sana arkadaş geldi artık yanlız değilsin
-
AHANDA BENİM TAYIMMMMMM :cheesy:
-
evet süper ya
herkes sayarken baya zorlanıyordu buçuk falan diye tamam artık kolay olcak kolay 2 si yanyana tamsayı 1 (bir) oh be kıskananlar çatlasın valla biz hanımla bugün baya üzüldük o şirin makinayı göremedik inci hacamada soramadık üzülecek diye nerde bizim şirin makina nerdekinemdi acaba? :?
-
alemsın komtaımmyaaa :cheesy: :cheesy: :cheesy:
-
makina sağlam maaşallah komutanım bu gün 4 teker geldim KELEBEKLİK yaptım yani
-
hocam nassın motora bınemedın kendini nasıl hissediyon :cry:
-
bana mı dedin gardaşım :?
iyiyim yafuuu, binmeyi herzaman istiyorum sen bilirsin ama bazen denk gelmiyo bununda iyi yönleri var ,üşümedim mesela :cheesy: ,kaskımı taşıyabildim ,motorla gelseydim kaskı getiremezdim :cheesy: