RaptorRiders'ı olmak gerçekten bir ayrılacaktır,bu uygulama bana bize ve sizlere bunu yansıtıyor!
Yazdırılabilir Görünüm
RaptorRiders'ı olmak gerçekten bir ayrılacaktır,bu uygulama bana bize ve sizlere bunu yansıtıyor!
Arkadaşlar uzun zamandır uygulamak istediğimiz ve ilgili arkadaşlardan aldığımız talepler doğrultusunda Bayan artçı pach projemizi uygulamaya başlıyoruz tabi işlemin bir uygulama prosedürü var öncelikle artçı bayan pach alabilmesi için
1- sürücünin tam patch gurup üyesi olması gerekmektedir
2- Artçı sürücünün resmi eşı ,nişanlısı , sözlüsü olması gerekiyor özel durumlar yönetimin insiyatifindedir değerlendirilebilir
2- sürücü artçının pach sorumluğunuda taşımaktadır olumsuz bir durumda sürücüde arçı ile birlikte patch ini iade etmek zorundadır
Arçı Bayan 3 parçadan oluşan patch seti ücreti 60 tl dir
Patch ler Hazırdır talepleri bu başlık altı dan yapabilirsiniz Hepimize hayırlı olsun 8)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c41e3ac42b.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d9e363ee47.jpg
LADIES PACH istek Listesi
1-Bypale (Uğur GÜLER) - Olca GÜLER
2-Rkeem (Kerem DÜZGÜN) - Pınar CENGİZ
3-Ali ÜNVERDİ - Nezahat ÜNVERDİ
4-HuBo (Hulusi BOZKURT) - Tubiş (Tuğba BOZKURT)
5-bronks ( Turgay Çavuşoğlu) - Dilek Çavuşoğlu
6- Ekrem Özdemir- Büşra Ünsal
Fena olmus ya :D
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı olmuş ... patch olanlar için tabi :)))
Patch olanlar da yararlanabiliyor bakınız müzmin bekarlar grubu :cheesy::cheesy:
Şaka bir yana uygulama çok güzel ve mantıklı. Tebrik ediyorum çok yerinde bir karar tasarım çok hoş :)
Abi cok mantıklı olmuş cok güzel bi düşünce Arkamızda duruyolar biz gözükmüyoruz arkadan onlar gözüküyor cok mantıklı
LADIES PACH istek Listesi
1-Bypale (Uğur GÜLER) - Olca GÜLER
2-Rkeem (Kerem DÜZGÜN) - Pınar CENGİZ
3-Ali ÜNVERDİ - Nezahat ÜNVERDİ
4-HuBo (Hulusi BOZKURT) - Tubiş (Tuğba BOZKURT)
5-bronks ( Turgay Çavuşoğlu) - Dilek Çavuşoğlu
6- Ekrem Özdemir- Büşra Ünsal
7- kadirercan (Kadir ERCAN) - Aysel GÜLLÜ
Çok güzel bir uygulama olmuş :)
Ladies patchleri nasıl olacak tam olarak. 3 parça denmiş ama anlayamadim
Normal member patch gibi full patch'in alt kisma il yerine ladies yazısı mi gelecek ?