abi güzel olmuş
Yazdırılabilir Görünüm
abi güzel olmuş
ABİ SÜPERSİN ELİNE EMEĞİNE FİKRİNE SAĞLIK. BU ÜRÜNÜ BENDE GÖRMÜŞTÜM AMA SENİNKİ KALİTE OLARAK 10 GÖMLEK ÜSTÜN ORJİNALİNDEN. GÜLE GÜLE KULLAN SAYIN ABİM.
ilker valla ben bunu bir magzanın sitesinde (motohobi mi neydi) görmüştüm ama çok pahalı fiat verdi bana bir de nakliye falan
sonra ben bir çadırcıya yaptırmıştım site içinde oturduğum içinde gayet güzel bir koruma garaj oluyor
dediğin gibi kalite yönünden malzeme sağlam
hatta ben yere 2 tane de kanca attırdım çok fırtınalı hava da kancalara takıyorum uçmasın diye
birkeresinde fırtınadan uçmuş hatta motoru koruma ve arka çanta üzerine yumuşak bir şekilde yatırmıştı ama iyide fırtına vardı zaten yelken gibi şişmiş ve yumuşak yatırmış motorda bir zarar falan da yoktu .
site gibi yerlerde oturanlara tavsiye ederim ilker teşekür ederim
Dede içine kalorifer sistemi yaptırmayıda düşündünmü... :mrgreen:
kışın üşümesin motor.... :mrgreen:
Kino baba harikasın eline sağlık..
Fotoğraftaki kedi sanırım senin motorun abonesi :mrgreen:
evimin garajı var ama garajda komşu çocuklarının sürekli gurcalaması canımı sıkmaya başlamıştı .bide böyle bişey yaparsam sürekli girip çıkan araçlar yüzünden her sürüş sonrası silip parlattığım motorum tozlanmamış olacaktı.. bunu motohobi nin internet sayfasında gördüm. 3-4 ay kadar önceydi..evet fiyatı banada uçuk geldi ve kino babanın yaptığı olay hemen kafamda canlandı.. evimle işim arasında yığınla bırandacı var bunlara gidip motohobide gördüğüm düzeneği anlatayım çok daha ucuza yaparlar diye aklımdan geçti sonra düzeneğide çizdim. ama zaten evimin garajı olduğundan, ve bu düzeneğin garajın içinde motordan daha büyük bir yer kaplayacağını düşünerek pek üzerine düşemedim. ve bir türlü fırsat bulup bahsettiğim bırandacılara uğrayamadım:::))) tabi ki bu benim bahsettiğim konu eylül ekim ayı gibi başımdan geçti yapmayı ciddi bir şekilde planlamıştım ve bu konu başlığından haberim yoktu::::))) meğer kino baba tam bir sene önce bunu hayata geçirmiş..
gencer otursun adam yapmış kullanmış eskitmiş bile::)))) güzel olmuş tebrikler...
gençer, vakit bukursan o brandacılara uğrayıp böyle bir düzenek için fiyat alabilir misin???
ben de alırsam paylaşırım.
benim için gerekli bu düzenek. Motor site otoparkında ama açıkta, üzerini branda ile kapatıyorum, olduğu kadar.
bunun kadar verimli değil...
insan 0 intruderi çekince bu gibi kaygılarıda oluyor tabiyatıynan
bizde ne gam ne kasvet :mrgreen:
neyse güzel tabi bu duygular... 8)
süper olmuş Kino baba eline sağlık evi değiştirmek zorunda kalırsak benimde ihtiyacım olabilir şimdilik apartmanın içine koyuyorum motoru çok rahat oluyor valla
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bi kişilik daha yer varmı acep :P