Yazdırılabilir Görünüm
muhabbetiniz bol olsun Eskişehir 8)
Alıntı: Peder Nickli Üyeden Alıntı muhabbetiniz bol olsun Eskişehir 8) Oldu dostum ve inşallah olmaya da devam edecek [emoji1] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel gündü herkese teşekkürler :) Ben fazla kalamadım ama inşallah bir dahakine daha uzun kalacağım. Video çok güzel bu arada.
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel gündü herkese teşekkürler :) Ben fazla kalamadım ama inşallah bir dahakine daha uzun kalacağım. Video çok güzel bu arada. Fidanlığı da bayağı gezdin dostum :x
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Fidanlığı da bayağı gezdin dostum :x Çıkışı bulamadığım doğrudur :cheesy:
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı Çıkışı bulamadığım doğrudur :cheesy: bir daha oraya gidersek çevreyi avucunun içi gibi bilen adam oldu fena mı dimiiii ? :)
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı bir daha oraya gidersek çevreyi avucunun içi gibi bilen adam oldu fena mı dimiiii ? :) aynen öyle :)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı https://youtu.be/mjBCRrEBDI8 SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Muhabbetiniz bol olsun Eskişehir. Video da çok güzel olmuş Göksel gördü mü acaba?
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı Muhabbetiniz bol olsun Eskişehir. Video da çok güzel olmuş Göksel gördü mü acaba? Teşekkürler dostum.. Cümlemizin muhabbeti bol olsun inşallah.. Telefon kamerasından amatör karelerle dostluğumuzu harmanladık sony vegas kullanarak..
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı aynen öyle :) keşif çalışması oldu bir nevi :)