ilk once RR ailesine hosgeldin kardesim.sirasiyla ehliyet ekipman ve motor hallettinmi tam anlamiyla bu dunyanin icinde olacaksin.Hayirlisi olsun simdiden...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
ilk once RR ailesine hosgeldin kardesim.sirasiyla ehliyet ekipman ve motor hallettinmi tam anlamiyla bu dunyanin icinde olacaksin.Hayirlisi olsun simdiden...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu iyi dilekleriniz tavsiyeleriniz ve karşılaşmanız için hepinize ayrı ayrı tesekkurler
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Sınav hazırlığı sürecinde seni oldukça zorlayabilecek bir olaya kolları sıvamışsın belli. Ama öncelikle ehliyetini ve ekipmanlarını da gözönünde bulundurup bütçeni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Hatta motoru almakla da bitmiyor, yaşımızın gençliği ve üzerimize daha önce bir araç bulunmaması (yaşına bakarak üzerine bir araç olmadığını varsayıyorum) ve bunun gibi birkaç etken yüzünden sigorta firmaları bize yüklü miktarlarda sigorta ücreti çıkarıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum. Umarım hayalindeki makineye bir an önce kavuşursun :)
Öncelikle hoşbuldum..
Ekipman ehliyet ve motosiklet icin bir miktar para koymuştum kenara ama sigorta işini hiç düşünmemiştim bak şimdi o kötü oldu :)
Başka forumlarda veya sitelerde olsun bu konuyla ilgili hiçbi yazıya denk gelmemiştim önümdeki fen sorularını bitirdikten sonra hemen onu araştırmaya koyuluyorum hocam :cheesy:
Yorumun icin ayrıca teşekkürler
Kardeşim ailemize hoşgeldin ;) sanırım gece karşılaştığımız arkadaş sensin :) sevındım bu duruma ;) bu arada toplantılarada bekleriz ;)
hoş geldin kardeşim inşallah en kısa zamanda istediklerine kavuşursun :)
aramıza hoşgeldin gökay, motor potansiyelli olman bile güzel en kısa zamanda gönlündeki motoru alıp kazasız belasız yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
RR ailesine hoşgeldin