Geçmiş olsun allah beterinden korusun :soru?
Yazdırılabilir Görünüm
Geçmiş olsun allah beterinden korusun :soru?
Abi büyük geçmiş olsun. Arayı cok açmadan bi avukat bul ve peşini bırakma bu işin derim.
Allah beterinden korusun Murat abi.Elimizden gelen birşey olursa söylemen yeterli :x
kardeşim izledim görüntüleri, sanki ben düşmüşüm gibi oldu. çok geçmiş olsun, umarım ki hak ettiği cezadan fazlasını alır. şu kazmalarla bu ülkede hayatta kalmak cidden mucize.
Cihan çok geçmiş olsun Allah korusun daha kötü sonuçlar olabilirdi buna şükür sende önemli bir durum olmaması sevindirici :(
Abi buyuk gecmis olsun sana bisey olmamasi onemli olan
Öncelikle büyük geçmiş olsun.. Hepimizin başına gelebilirdi. Düşüşünü görünce içim cız etti resmen. İnşallah bacağında,sağlığında yada motorunda önemli birşey yoktur. Hemen hemen her gün böyle hayvanlarla karşılaşmak mümkün.. Trafik yoluyla yada mahkeme yoluyla hakkını araman geçiyor içimden lakin dişe değer,elle tutulur bir sonuç alınamaz gibi geliyor. Ama bu hayvanı ifşa edebilirsin. Kurumsal logolu bir araçla geziyor. Bence Telekom Genel Müdürlüğü başta olmak üzere , İl Telekom Müdürlüğü, sosyal medya ve şikayetimvar.com tarzı böyle büyük firmaların takip etttikleri yerler de dahil olmak üzere her yere videoyu gönder ve şikayetçi olduğunu yaz.. Allah beterinden sakındırsın..
çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun.. artis bide yolu geniş almaya çalışıyor sırf u dönüşü yapabilmek için atraksiyona girmiş ama öküz oğlu öküz arkadan gelene bakmaya akıl edememiş..
Geçmiş olsun...Tabelaya levhaya ihtiyac yok,sağ şeritten kontrolsüz bir şekilde sol şeride atlayarak û dönüşü yapmış bariz hatalı...Hukuki süreç ülkemizde skıntılı bir şekilde işlediği için kendini sürürndürürsün.En mantıklısı bu videoyu türk telekoma güzel bir dilekçe ve mahkemeye vereceğini belirtetek şikayet etmek.
Z5 Premium cihazından Tapatalk kullanarak gönderildi.
kardeşim ekşi sözlüğe taşıdım olayı, buradaki ekşi yazarları da başlığa yazarsa canlı kalır başlık, belki haber sitelerinde falan yayınlanmasını sağlarız.
https://eksisozluk.com/entry/64284888