MeStRe Nickli Üyeden Alıntı
kimse o dayağı atamaz hak etti diyende olmadı, ama tabiri caizse kaşınmak diye birşey vardır.
sizin söylediğinize göre sizz baya baya avukat moduna bağladınız yok hız sınırı yok önüne kırma yok tabelası.. arkdaşlar hepimiz biliyoruz bunları, ama it ile it mi olmak lazım? baktın sana biri aşırı sellektör veriyor dörtlüleri yakmış mı olması gerekiyor? acelesi var demkki veya motorlara gıcığı olan birisi, kendine güverniyorsan tabiki önünden çekilde benzinlikte takılın tek kale.
ama gençsin güzelsin ne diye artislik yaparsın dimi :) ayrıca insanlık diye bişi var basıyorsa çekil kenara gitsin sanane ve sol şerit günümüzde o yolun kuralına göre değil daha hızlı gidene ayrılır adam basıyorsa basar arkdaş yavaşsan nezaketini göstereceksin. he ben göstermem buranın kuralı 60 ve ben 60ı geçmem arkamda sıra yapsınlar dersen kimisi sağından geçer basar küfürü yine zoruna gider adamın peşine takılırsın ilerde bana nasıl küfredersin diye yine kavga çıkar yada trafik varsa çekerler kenara sıraya alırlar adamı.