Göksel , twitter resmi hesabının sorumluluğunu Üst Yönetimin bilgisi ve onayıyla üstlenebilirim. Twitter sosyal mecranın en önemli noktası bence..
Yazdırılabilir Görünüm
+1 de benden geldi :)
Twitter'a hiç yanaşmadım ben, açılsa harika olur :) hatta madem ki konu YouTube kanalından sosyal medya olayına geldi grup dışında bir de official Facebook sayfası kurulması iyi olur. Sadece kulüple ilgili gelişmelerin takipçilere bildirileceği, forum ve Facebook grubunun hitine eksi yönde etki etmeyecek bir sayfanın da eksikliği var.
Başkanım ek bir külfet getirmez böyle bir sayfa, Twitter hesabına bağlanırsa tek yerden koordine edilir :) mesela Facebook grubundaki herhangi bir fotoğraf, yazı, etkinlik, video vs paylaşıldığı zaman o paylaşımı grup üyeleri haricindekiler göremiyor. İşte bu tip şeyler için bu Facebook sayfası olmasında fayda var diye düşünüyorum ama karar sizlerin tabi :)
Arkadaşlar;
Açılan konunun önemini anlayan 7 arkadaşımız Youtube Resmi Kanalımızı takip etmeye başlamış. Aslında kardeşlikten,aile olmaktan bahsederken '' Youtube kanalımızı takip etmeyenler var,lütfen takip ediniz,aile olmak bunu gerektirir'' demekten bile beni rahatsız ediyor. Lakin yeni üye arkadaşlarımız var. Sürekli internette olup bir türlü kanalımızı takip edecek vakit bulamayan yoğun(!) arkadaşlarımız var. Lütfen hepinizi bu konuda duyarlı ve destek olmaya davet ediyorum.