Eyvallah KardeşimAlıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Eyvallah KardeşimAlıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
bu hıkayeden brezılya dızısı bıle cıkar...
antonyo yavaslaaaa...
muguelaa.benı sevdıgını soleee...
antonyo.babam ve abım ernesto gelıyor.yavasla ıncem...
muguelaa sanırım on ve arka klaperlerde sorun var.herhalde dot 4 yagım azalmıs.basınc yok...
.........................
...............
..... :P :P :P
evet bence hoş bir hikaye olmuş ama acı sonla bitmeseudide etkili olmazdı sanrım...
ee nede olsa ölümüne aşka inanlar kalmadı artık...
Sallamasyon.
hikaye guzel cidden. cogu erkek o durumda duygusuz olur ama yine de ii bi ders cıkartabiliriz.
gerceklik acısından bakarsak tamamen uydurma oldugu ortada. sonucta o sure zarfında motorsiklet deil tır bile durur. aynısı benim basıma geldi. arabayla 170 civarı bi suratle giderken motor sustu. hidrolik bitince. motor freni bile yapamadan. kısa sure sonra durdum.
Abicim gerçekten şok oluyorum bazan yazdıklarınızı okurken.Nasıl hızlara çıkıyorsunuz motosikletle , arabayla!?İnanılacak gibi değil.Bu hızlar yüzünden oluyor kazalrın % 95'i . Yapmayın , bu kadar mı değersiz hayatınız?Hiç mi kimseniz yok arkanızdan üzülecek?En azından onları düşünün... :(Alıntı:
apron83 Nickli Üyeden Alıntı
Bu hikayenin 2. dönüşü topiklerde, hababam sınıfı gibi oldu artık :) her hafta izliyos :P
aynen katılıyorum ve sadece bır kaskla neden yola cıkmıslar dıye de sormak gerek dıyorumAlıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
bılıyorum bu sadece hıkaye ama bende romantık degılım gectı bızden romantıklık donemı :x
hıdrolık bıtınce motor sustu olayını anlayamadım neyın hıdrolıgı kı bu motoru durduruyor ? :?Alıntı:
apron83 Nickli Üyeden Alıntı
---------------------------------------------------------------------
konudan bagımsız olarak
motor dursa bıle motor frenı yapılır aslında tabı motor yagsız donecek ama kaza dan ıyıdır
o da olmadı dıyelım duz yol ıse el frenı cekılerek dıreksıyonu sıkı tutmak lazım tabı durulabılır malum el frenı hıdrolıkten bagımsız tel yoluyla calısır bıraz daha yuksek kas gucu gerekebılır bu nedenle tabı
yeterınce zaman varsa bu durumda arabayı durdurmayı beceremıyen motor dan yada arabadan hıc anlamıyor demektır o aracı kullanmasındır zaten hem kendıne hem etrafına zarar
hatta motosıklet ıcın fred cakmaktas modunda ayaklarımızla yavaslarız
şaka tabi :x :P
haklısın batis . ancak ben o surate çeşme otobanın da cıktım. normal bi yolda yapmak tabi ki yanlışş..Alıntı:
Batis Nickli Üyeden Alıntı
hidrolik bitince motor susmadı . boyle bişey olamaz zaten. demek istediğim motor durmasından dolayı hidrolik bitti.Alıntı:
leventse Nickli Üyeden Alıntı
ama şu da onemli bence. motor durdugu zaman motor freni yapmayı düşünmek son derece yanlıştır. motorun durma sebebinin ne oldugunu kimse o an da bilemez. eger mekanikse ve frenleme düşünülürse bu tekerleri kitleyebilir. araç onden cekişliyse belki. ama arkadansa sonucunun ne olacagını bilemeyiz. yada motor sadece basit bi yakıt yada asırı hararet sonucu durduysa o zamanda gereksiz yere motora fazladan zarar veririz. el freni varken bence gereksiz olur.
Aşk çok güzel hatta hayattaki en güzel şeylerden birisi :) uğruna "yaşanacak" kadar güzel