Şimdi sarıkayalar ile görüştüm. diyorlar ki: sanayiiden gidin müşür alın garanti vermezler. bu parçaların garantisi olmaz. e nasıl oluyordu dedim, daha önce değiştirdiniz. O zaman çin veriyordu artık vermiyor. Bu toyota'da da böylemi yani dedim. müşür garanti dışı mı? o japon firması dedi. E japonu çini farketmez. İthalatçı ile üretici arasındaki sorunlar tüketiciyi bağlamaz. tüketici yasal haklarını arar. İthalatçı bu garantiyi verirken üretici ile ilişkilerni de buna göre ayarlayacaktı. Eminim bunun için uluslararası anlaşmalar vardır. Olur mu böyle bakkal zihniyeti...
O zaman ben de bakımlarımı kendim yapayım ama makine garantide kalsın. bunu kabul ediyorlarmı yoksa hep kendi taraflarına mı yontuyorlar...
Ben şikayet edeceğim. Kimseye de minnet borcum yok. Parasını çatır çatır ödedik bu motorların. Karşılığını da alırız. 2 sene garantimi sağlamak zorundalar. 10 sene de bana yedek parça tedarik etmek zorundalar. Km teli yok mesela... Kaçla gidiyorum belli değil. Kaç km yaptım belli değil... Her yönden offside bu sarıkayalar.
Jashuaa Suzukinin müşürünün dişi uyuyor da çalışma sıcaklığı uyuyor mu acaba. Orjinaline göre daha yüksek sıcaklıklarda açıyorsa anlamı yok ki?