bizim istanbul gurubundan tek fark sayıları fazla kardeşim...( ha birde bunların hepsi it kılıklı yaw)
Yazdırılabilir Görünüm
bizim istanbul gurubundan tek fark sayıları fazla kardeşim...( ha birde bunların hepsi it kılıklı yaw)
Bizdeki sayıda fazla ama millet lütfedip gelmiyoki, şöyle 200 regalci çıksa piyasaya günaha girerler sanki, bizde devletin kadrolu elemanı gibi sabit 10-15 kişi kendimizi yaşatmaya ve ses getirmeye çalışıyoruz, miskin herifler uyanın ya ...
Geçen gün sipidi ile yalovada sürerkende aynı sırıtkan ifade benim suratımda oluştu.Yani o keyfi almak için harleymi bilmiyorum.Ama REGAL'imden çok keyif alıyorum.
Derler ya adın çıkmış milyona , inmezzz diye !Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Rıza abi , çevremde olan bir kaç kazadan sonra bu işin oyuncak olmadığını ve , abilerimin söylediklerine paralel , olması gerektiği şekli ve yapılması gerekenleri uygulamaya başladım !
Valla bak , başladım !
En azından tedbirsiz binmemeye çalışıyorum. Kask takıyorum kaskkk !
Lütfen inanın !
Bu günleride görecekmiydik. Gözlerim yaşardı valla :mrgreen:
çok güzel bir clip...
harley bir marka burdaki motorlar bir honda olsaydı clip daha mı kötü olurdu? hayır...
bazı olaylar ve cisimler efsaneleşir, ve değerine değer katar. ve insanlara kendini kabul ettirir...
biraz incelenirse aslında hiçte öyle olmadıkları görülür... hiçkimse ve hiçbirşey görüldüğü gibi değildir...
ama insanlar efsanelere ve kahramanlara bayılır, zaten toplumlarda hep bu iki unsurun üzerine kurulmazlar mı?