silemezler
Yazdırılabilir Görünüm
silemezler
müslüm baba haklısın ben zaten üyeler konusundaki hassasiyetiniz farkındayım sonucta sadece burda forum da konusmuyoruz mutlaka yüzyüze gelceğimiz anlarda olcak. ben sadece adminin uyarı şeklinden dolayı cevap yazdım. en nihayetinde geçmiş deki durumları bilmiyorm haklısınız. amacım zaten eleştiri değil yorumdu. yeni bi üye olarak eleştirmek de bana düşmez zaten..Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Hehehe. Şu taşı geri çıkarayım bari. Hehehe. Okan'ım beni silecek daksil daha icat olmadı. Sen bi kutu nano teknoloji byo ile bile silemen beniiii. Hehehehe
hınzır adam seniiiii......karıştırdın ortalığı... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
yok abıcım admınımız haklı adam ne yapsın bız ne yapalım sıteye gelıp bos bos yer tutan aktıf olmayan uyeler hatta soyle yapalım ıs ıcı ıcın 1 ay motoruyla bulusmaya gelmeyenlerın ay sonunda ıptalını verelım :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: 2 ay sonra sıte bombos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
abooooo napcaz şincik. :D :D :D
Yaşar Baba'nın da askerliği bitiyor ama ben kollarımı açtım, bekliyorum paşam, heehehehe.. Asker ocaa, Peygamber ocaaa bi yerde di mi Yaşar Baba, heheheAlıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
hakyemezde varmı komtanım elinizde.... :mrgreen: :mrgreen:
BEN ÇEKECEM BEN , HERHALDE HAKKIM VARDIR DİMİ VOLKANNNNNNNNNNNNNNNN????????Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
BENİ SİLMESSİNİZ DİMİ LA !
O KADAR KM 'Yİ BOŞUNA MI TEPTÜK ? SÖZ Bİ DAHA AZ İÇÇEM !
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
Sen büyük harf yazmaya devam et ben silicem içmenide beklemicem :ban: