Yazdırılabilir Görünüm
Ya ben bi daha beyaz gömlek giymiceğim..
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı Malesef Ali abi görüşmeyeli biraz kilo aldım :) Sezersah biraz derken? :))) GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Ya ben bi daha beyaz gömlek giymiceğim.. Valla beyaz gomlek ustune bide kravat takaymissin efsane olurmuş.. Karizmalar yeter arkadaşlar bizimkisi latife. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Ya ben bi daha beyaz gömlek giymiceğim.. [emoji3][emoji3] beyaz gömlek sana yakışmış bence. Gömleğini buluşma günleri harici giy.[emoji869][emoji869] ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Valla beyaz gomlek ustune bide kravat takaymissin efsane olurmuş.. Karizmalar yeter arkadaşlar bizimkisi latife. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi normalde grup t shirtleri kot yüzük zincir falan dolaşırdım dün görüşmem vardı onun için giymiştim toplantıya geçtim..
Alıntı: newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı [emoji3][emoji3] beyaz gömlek sana yakışmış bence. Gömleğini buluşma günleri harici giy.[emoji869][emoji869] ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi bence bir daha giymemeliyim..