İlker sen birde millete elinde rakı kadehiyle sırat köprüsünden geçme formülünü öğretirsen o zaman hergün bayram rakı içenlere. (Ben acemi içici, yılda 3-5 bira, 1-2 bardak yeşil efe)
Yazdırılabilir Görünüm
İlker sen birde millete elinde rakı kadehiyle sırat köprüsünden geçme formülünü öğretirsen o zaman hergün bayram rakı içenlere. (Ben acemi içici, yılda 3-5 bira, 1-2 bardak yeşil efe)
şimdi yakacan mangalı .....
tirsileri sırttan yaracan atacan mangala...
mangal alevlenecek sen söndürecen.....
balığın yağı aka aka mangal sönecek en sonunda....
soora bide yanına bol soğanlı bi salata olacak...
bi de büyüüü açacan... offf...... kaç gün kaldı yaa.....
Rakı gününü atlamayalım programlar oluşturulsun.
nediyonuz ya mangal balık yeşilkapak mübarek ramazanda töbe töbee nezaman yapıyodukk
ben trakyalı oldugum halde hep su rakı muhabbetıne dıslanırım ok kokusu guzelde manevıyat korkusu daha agır basıyor benım sulale rakıcı ayyas gurubu bı ben bole cıkmısım allah allah yaaa :P :P :P :P :P :P
RAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIII :cry: :cry: :cry: :cry:
Eskiden sıkı ve susuz içerdim , yanınmda da gaza getiren olunca , saçma sapan işler yapmaya başladım. iyikide bırakmışım. eksikliğini hissetmem. darısı bırakmak isteyip te bırakamayanların başına.
Bırakmak istemeyenlerede diyeceğim tek bir kelime var " Muhabbetiniz bol olsun"
canlar beni bilenler bilir.. bi süredir şükür içmiyorum alkol cinsinden hiç bi şeyi ammaaa... madem rakı dediniz, hele bide yeni ile tekirdağ amerikalılara gitmişken eğer içecekseniz illa ki altınbaş için derim... hatta biraz da yıllanmışını bulursanız iice keyf edin derim... afiyet olsun vessselam...
erkekler ağlamazmış ağlıyo işte,erkekler aşerermi ? ermez. eriyo işte ...rakıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
illede rakı olsun ,çayır çimeni bol olsun ,sonunda muhabbet olsun ya böyle bi şarkı vardı ama tam hatırlayamadım
hayırlısı ile çarpılmadan şu ramazanı gecirsek.
aralığın 2. cuımartesi 3. cumartesi veya tüm cumartesiler kutlanır beyaaa.
rakı o kadar değil deeee sigara yı bırakmaya bakınnnnn siz sigarayı bırakınca rakının tadını 100% net alıyorsunuz
en küçük sinir uçlarınız bile algılıyor ..