Ya de get yaaaa, senin notun tam eksi zaten ! :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Ya de get yaaaa, senin notun tam eksi zaten ! :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
Hani Ankara da yol yapmak isteyen konuşunca mangalda kül bırakmayan Regalciler nerdesiniz. Ankara kelimesini duyunca bir bakılır, ne yazıyor diye, sonra da gelmeyecekseniz bir bahane uydurulur ve kelimelere dökülür.
Gezi bittikten sonra da resimleri görünce vah tüh şöyle oldu da, yok haberimiz yoktu da demeyin. Hatta resimlere bakıp da yorum bile yapmayın. Sağolsun Altuğ kardeşim motoru olmamasına rağmen gelmek istediğine eminim.
Bu mevsimin son gezileri, Sitedeki tüm arkadaşlar haydi buluşalım Yalova da.
selam arkadaşlar..
motoru anca topladım... jant mant epey masraf açtı başımıza.. neyse artık bitti sanırım sorunlar ve yola devammmm
ergün kardeşim sol şeridi boşalttır yalova kaymakamına söle :):):):) pardon valisine :):):):):)
mehmet abi sen dert etme.. biz kafadarlar gezeriz beraber.. gelen gelir..
bu arada okan kardeşim.. yalova fikri ebnden çıktı walla billa.. samsun mu ?mersin mi derken mehmet abi ben dedim yalova olsun.. hani deniz meniz yaparız diye...
ama söz samsunada geliriz.... bu arada ben sözüm ona uyuyacaktım.. heyecandan uyuyamadım walla. :):)
NOT: üyelik şifrem hala yok benim :( alperrrrr vermeyeceksen birinden ödünç mü alsam acaba napsam yaw :):):):)
evettttt... yola çıkma zamanı geldi...... saat 04:00.. sıradan lunatic sora da mehmet abiyi toplaya toplaya yola koyulalım artık...
hadi yolunuz açık olsun. allah kaza bela vermesin.
Hayırlı yolculuklar arkadaşlar..
hayırlı yolculuklar arkadaşlar.... gözümün nuru Aksu baba ya ii bakın ... 8)
Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin.
Senin alacağın olsun desene biz yarın yalovada takılcaz diye artık sipidi diye birini tanımıyom :x Selam aleykum cenever aleykume selam insan... [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif]
Giden arkadaşlara iyi eğlenceler.. :)
Bizde adminimle giderdik ama malum aileler var bazen onlarada zaman ayırmak gerekiyor bu hafta sonuda onlardan biri üzgünüz katılan herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum. Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. :):)