Bu olay zaten dünyanın başka hiçbiryerinde görülemeyecek zeka ötesi bişey. Acaba kız evet kısmını koparıp yürümeye devam edince napıyo ki. konuşmaya cesareti olmayan adam sonrasında nasıl tepki verir merak ettim doğrusu :P :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Bu olay zaten dünyanın başka hiçbiryerinde görülemeyecek zeka ötesi bişey. Acaba kız evet kısmını koparıp yürümeye devam edince napıyo ki. konuşmaya cesareti olmayan adam sonrasında nasıl tepki verir merak ettim doğrusu :P :mrgreen:
Ben bu kartı gördüm arkadaşlar. Gerçekten gördüm, ellerimle dokundum yani. 10-11 sene önceydi.
Efsaneye göre kartın verildiği kız çok etkilenmiş ama kartın sağını solunu koparmaya da kıyamamış, olduğu gibi iade etmiş.
Efsaneyi kartı veren mi anlattı :)
Bence üçüncü bir gözden dinlemek lazım...
Ben laf atsam acaba bana ne derlerdi şimdi çok merak ettim :mrgreen:
Hehehe sen yengenin korkusuna değil laf atmak kızları görünce kaldırım değiştiriyon.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Yok be Mehmet yani mesela dedim bu yaşta laf atarsak yakışmaz bize.
O kart benim geçliğimin ( (80 li yıllar) en saçma icatlarından birisiydi. bu kartla kız tavlayana denk gelmedim.iyi nostalji oldu Ozzy
kızlara laf atma konusunda hiçbiriniz benimle yarışamazsınız öyle şeyler söylerim ki çoğu kız cevap veremeden
çekip gitmiştir. heh heh heh
isteyenler verebilirim...
geçen gün kendisinden hoşlandığım ama beni görünce bir kokarca görmüş gibi davranan bir hanım yanımdan geçiyordu... nefret ve aşağılama dolu gözleri ile bir saniye bana baktıktan sonra dedim ki...
___ hakkımda bütün düşündükleriniz tamamen yanlış
oda şöyle söyledi
___ ay iğrençsin ya!
bende dedim ki
___ o sizin insanlara ve hayata bakış açınız bayan
uzun bir öööfff çektikten sonra hızlı hızlı uzaklaştı...
okulların açıldığı bir gündü, son derece renkli giyinen (nerdeyse bir palyaço gibi) bir yüksek okul öğrencisi ile kesişiyoruz hoş bir kız uzun kıvır kıvır sarı saçları var.yolda yürürken yanına sokuldum usul usul. yüzümü ona çevirdiğimde gözgöze geldik.
dedim ki
___ bir öğleden sonra yağan yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı gibisiniz...
oda
___ neeey...
dedi. biraz hızlı hızlı yürüyüp 40 metre ötede gelmesini bekledim ne demek istediğimi sordu tabii bende düşünmesini söyledim, ama ne yazık ki bir sevgilisi varmış.