Ben klavyedeki diil , yoldaki performansına bakarım !
Hoşgeldin , en kısa zamanda sanal diil , somut olarak aramızda olman dileğiyle...
Yazdırılabilir Görünüm
Ben klavyedeki diil , yoldaki performansına bakarım !
Hoşgeldin , en kısa zamanda sanal diil , somut olarak aramızda olman dileğiyle...
hay hay Aksu abinin istegi üzerine birazdaha bigi aktarımında bulunmak isterim.
Aslen istanbul topraklarında dogmuş olup hernekadar kadıköy semalarında büyüsekte,Karakartalın peşinden gidenlerdeniz.genelde efespilsen sponsorlugunda yapılan sohbet ve muhabbetlerde dostlarla zuhr eyleriz,gerçek iyilerin siyah giydiğine inanır,rock müzigin keyfimize keyf kattıgını biliriz.Özde bir cruisercı olup,ara ara trung,endro makinalarla rüzgarı kucaklayanlardanızdır. derin hörmetss.
buda ben ve motosikletim buyrun bakalım..
http://img264.imageshack.us/img264/1...rdagbmvdg2.jpg
viragoyla çekilmiş fotografımı çok aradım ama bulamadım bulup topiğe koyacagım bir ara
Tamam dostum şimdi oldu sayılır, birde toplantıya katılırsan bu iş bitmiştir. Kafanın saracağı birçok arkadaş bulacağından eminim.
Bu adi motorun ne işi var aramızda.
Yinede hoşgeldin kardeşim, bir şairimiz eksikti oda oldu artık sana buluşmalarda bol bol şiir okuturuz tabi efes pilsen sponsorluğunda.
Hoş geldin...
Efes Pilsen sponsorluğu mu dedi birisi, toplantı ne zaman, nerde, biralar limitsiz mi.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Öyle bişeymi dedim ben yaw demekki söyletti birisi. Bayramdan sonra yapalım bişey şu adi motorlu yeni arkadaşıda çağıralımda hem bi tur atarız hemde şiir okuturuz ona.
Plastik o motor plastik :) Oyuncak :) Motor dediğin bol metalli yuvarlak farlı eski görünümlü, nikelajı güneşte yaldır yaldır yanandır...
Silentman kardeşim, Allah nazardan saklasın makinanı bu arada...
hoşgeldin.
her daim aynı keyfi alarak sürmeni dilerim.toplantılarda tanışmak üzere.
benim performansım nasıl ama sipidi, iki teker havada kafa kol yerde. :DAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldin be biraderim
(kızılderilimuhabbetlerine karşı bide bitirim muhabbeti ne site olduk be)