hoşgeldin Burak kardeşim....arkadaşların söylediği virüsün anti virüs yazılımıda henüz mevcut değil haberin olsun.....
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldin Burak kardeşim....arkadaşların söylediği virüsün anti virüs yazılımıda henüz mevcut değil haberin olsun.....
bu çağda bile nerdeyse her hastalığın çaresi bulundu ama bu hastalığın çarisi bulunamadı kardeşim allah kolaylık versibb bizim virus sanada bulaşmış çok geçmiş olsun
Teşekkürler arkadaşlar. Kesinlikle yanlış anlamam Orkun. Almaya karar verdiğimde mutlaka ilk önce parayı kıyafet ve güvenlik işine ayırıcam, çok sağol.
Bu durumda motor kullanmayı tercih etmek sigara içmeyi tercih etmek gibi birşey mi? Yani keyif almak için girilen bir sağlık riski mi?
Yoksa, dozunda içtiğin zaman kesinlikle hiçbir zararı olmayan, hatta yararı bile olan ve fakat dozu kaçırdığında zararlı olan şarap içmek gibi birşey mi?
Dostum, sen motorunu al, rüzgarı hisset, alacağın hazzın bu metaforlara sığmayacağını göreceksin...Alıntı:
Burak Nickli Üyeden Alıntı
Sağol dostum. Bir ondan eminim zaten. Riski ne olursa olsun keyfine değeceğine hiç şüphem yok. Sadece kurcalıyorum... :DAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldiniz Burak bey,
Mutlaka sürüş eğitimi almalısınız. İnanın çok faydası oluyor. Ankarada bu işi ciddi anlamda yapan 1-2 kişi var. Ankaralıların çoğu soner hoca incek dedin mi bilir zaten. O eğitimleri aldığında ertesi gün motor almam lazım diye dolanmaya başlarsın.
Sevgiler
bence ikiside değil
ama mutlaka birşeye benzetmem gerekseyi s.e... derdim