peehhhh pehhhhhh pehhhhh 10 numerooo alet valla inşallahh bizede kısmetttt hayılı sürüşlerr allah kaza bela vermesimnn :?:
Yazdırılabilir Görünüm
peehhhh pehhhhhh pehhhhh 10 numerooo alet valla inşallahh bizede kısmetttt hayılı sürüşlerr allah kaza bela vermesimnn :?:
uğur abi,
hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız
darısı başımıza :)
Mesela? :-)Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
Ben aksesuarlı almaya çalışacağım. Sahibindende acayip şeyler oluyor. Full aksesuar 11.500 YTL'ye 2006 model gibi ilanlar var.
2004-2005-2006 modeller aynı kasa zaten C4-C5-C6 da modelini şaret ediyor.
bunların tek farkı depo üzerindeki shadow yazısının krom metal yada sticker yapıştırma olması.
bir diğer farkıda vergilendirmeleri 4 yaşından sonra 196 ytl yıllık 1 ile 3 yaş arası 328 ytl yıllık.
abi hayırlı olsun kazasız belasız işallah ama şahsen kendi düşüncemi söliyim görüntü olarak RAPTORmu SHADOWmu desler RAPTOR derim katılırsınız katılmazsınız...
abi hayırlı olsun. çok temiz görünüyor. kazasız belasız inşallah...
abi hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun güle güle kulanmak nasip etsin :)))
Bu sabah Kaldera yı Ankara AŞTİ den aldım ve motorun yanına gittik. Satıcı arkadaş da hazırlamış motoru yan çantaları takmış orjinal eksozu da hazırlamış bizi bekliyormuş. O yan çantaları görün yeter. Motor gerçekten çok temiz ve hiç kullanılmamış. Kaldera noter işlemini ve eski orjinal eksozunu da kargoya verdikten sonra yola çıkacak. Yağmur da var ama gerekli malzemeleri getirdiği için sorun yaşamaz yavaş yavaş akşama İstanbul a varır. Tekrar dan hayırlı olsun Uğur kardeşim, Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
Ankara da bir kardeşinizin olduğunu unutmayın.
Yan çantaları çok merak ettim, keşke bi resmini çekip koysaydın.
sabah dediğin saat gece 2 den soora oluyo dimi AKSU DEDE....yok yaniii mesai dışı oluyoda onun için şeettim... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: