Favorim siyah ama biz ikinci el kırmızı bulduk kırmızı aldık.
Yazdırılabilir Görünüm
Favorim siyah ama biz ikinci el kırmızı bulduk kırmızı aldık.
aksu babam yoldayken o canım kırmızı renklı regalım parıl parıl parlıyo helekı geve sende ıyıbılıresın sıyah motorda neymıs kap kara hem ben romanım soparım abe kırmızıyı severız asla vazgecmeyz be yaaaaa :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
bu arada carvalho sana link adresi vereyim ama 375 usdAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel namussuz
http://www.cyclefaucets.com/
ulen emrah boyattın motoru garip bi şekilde şimdi değiştirecen de yerini yapıyon demi
bence siteye sıradışı yazdim ama sen pembe olarak yap bence :cheesy:
kişiye bağlı bence hangi rengi seviyorsa o renk olur. siyah tabiki revaçta bir asaleti var ama adamına göre pembe de bir renk. hepsini boşverin kromu bol olmalı bence
Kırmızı diyorum abi, kırmızı ve nikelaj ayrılmaz ikili, biribirini ön plana çıkarıyorlar, ne deseniz boş valla :P :P :P
depo turuncu-koltuklar siyah-çamurluklar kırmızı:D
başıma sürekli gelen bir olay var onu anlatayım size...
Biz sürekli 2 motor çıkarız pazarları ve arkadaşımdaki RR 250-9B siyah benimki is 250-9 ve kırmızı. Yana yana park ettiğimizde insanlardan hep aynı yorum: "Abi seniki (benim kızıl bebek için) daha büyük dimi?"
:cheesy: Yani kısaca açık renkler daha büyük gösteriyor.
Ayrıca beş kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun! :mrgreen:
Kalın sağlıcakla
Garfield
başıma sürekli gelen bir olay var onu anlatayım size...
Biz sürekli 2 motor çıkarız pazarları ve arkadaşımdaki RR 250-9B siyah benimki is 250-9 ve kırmızı. Yana yana park ettiğimizde insanlardan hep aynı yorum: "Abi seniki (benim kızıl bebek için) daha büyük dimi?" :cheesy:
Yani kısaca açık renkler daha büyük gösteriyor. :mrgreen:
Ayrıca beş kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun!
Kalın sağlıcakla
Garfield
:oops: :oops: yanlış oldu pardon