Sözün bittiği yer!!!
Ciğerimiz yandı... Allah şehit askerciklerimizin ruhlarını şad etsin... Yaralı evlatlarımıza acil şifalar versin...
Yazdırılabilir Görünüm
Sözün bittiği yer!!!
Ciğerimiz yandı... Allah şehit askerciklerimizin ruhlarını şad etsin... Yaralı evlatlarımıza acil şifalar versin...
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
İçimizden biriydi tabii ki. Vaktini ona buna laf sokarak değil, ülkesi için çalışarak, savaşarak harcardı. O, konuşması gerektiği zaman konuşurdu. Forum yöneticisi admin bir yana, dönemin işgalci kuvvet komutanlarından bile çekinmez, lafını söylerdi gerektiğinde. "Ben maaşlı bir subayım, ben basit, halktan biriyim" de demedi. "Bu ülkeye bir Napolyon (ya da herkimse) lazım" da demedi. Ondan daha yetkililere imalarla mok atmak yerine ortaya çıktı, bir şeyler yaptı. Eğer başaramasaydı da bu uğurda ölecekti... sonrakilere ilham olacaktı.
SEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAAD OLSUN.. ALLAH YÜCE TÜRK MİLLETİNE SABIRLAR VERSİN...
ARKADAŞLAR ESAS İÇİM NEYE YANIYOR BİLİYOMUSUNUZ..
ŞU ANDA 13 KAYIP ASKERİMİZ VAR... :(
VE BUNLAR PKK NIN ELİNDE MUHTEMELEN... :(
ALLAHIM BU KARDEŞLERİME SABIRLAR VERSİN.. DAYANMA GÜCÜ VERSİN.. :( :( :(
GÖRECEKLERİ KÖTÜ MUAMELENİN BİN MİSLİNİ PKK LI ŞEREFSİZLERE DE YAŞATSIN... :twisted: :twisted:
Şehit haberi duydukça lanet okuyorum teröre, alıp verenmedikleri ne anlamıyorum. Bunca şehitler için dökülen göz yaşları kadar başına bomba yağar İNŞALLAH.Ölen şehitlerimize ALLAH tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum..
Degerli arkadaşlarım.Olayı sadece PKK olarak değerlendirmeyin.Artık herkesin çok net gördüğü ABD parmagı için bişi yapmayacakmısınız?Bu işin arkasındaki gerçeğin vadedilmiş topraklar oldugunu, siyonist fundamentalizmini gerçekleştirmenin evanjelik ABD yönetimine taşaron edildiğini ,aciz ABD ninde parçala yönet mantıgı içinde kukla bir kürt devleti kurmaya çalıştıgını unutmayın unutturmayın.
allah görevi başında vatan için ölen şehitlerimizin mekanını cennet yapacak bu kesinn...allah ailelerine geride kalanlara sabır versin..
aranızda bölgeye yakın bir tek ben varım galiba ...bu terör bitmez arkadaşlar...28 mart olaylarında burada olsaydınız bunu anlardınız etrafımızda bize selam verenler balkonlardan kafamıza porselen tabak atarken arkadaşlarımızın evini basıp 6 aylık çocuğun ağzına pamuk tıkadılar..kapılarımıza işaretler koydular....siz sadece dağdaki olayları biliyorsunuz..istanbula baktığımda ağlayasım geliyor her yere dağılmışlar..bu terör bitmez arkadaşlar...burada iyi insanlar yok mu tabikii var...etrafınızda tanıdıklarınız yok mu?...kürt kökenli olupta teröre lanet edenler yok mu tabiki var...metin olmalıyız...herkezi aynı kefeye koymamalıyız...savaşımız cahilleri maşa olarak kullanan vatan hainlariyle olmalı..KİM BU CENNET VATAN UĞRUNA OLMAZ Kİ FEDA....
Allah kimseye evlat acısı hele kör kurşunla zalimce öldüren acı tattırmasın artık.Yeter artık.TÜRKİYE TÜRK'TÜR VE SONSUZA KADARDA TÜRK KALACAK.BU VATAN BÖLÜNMEZ..
Şehit ailelerinin ve tüm vatanın başı sağ olsun..
:( bu işi yapanlar elbet birgün cezasını çekeçek kimse yaptığının yanına kar kalacağını zannetmesin. elbette kolluk güçleri yinu yapanlara derslerini verecektir bundan eminim ve güvenim sonsuz. şehitlerimize Allah"tan rahmet Aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. :( :( :(
off bee off yeter ulaaannn diye bağırasım, biyerleri dağıtasım, asıp kesesim var...
yav nası bi yaradır be kardeşim bu insanın her yerini acıtıyo.. artık yeter be diplomatlar,bürokratlar,askerler her kim yapacaksa yapın bişeyler yoksa Yüce Türk Halkı sazı eline alacaktır.
hepimizin başı sağolsun ... Allah sevenlerine ve bizlere büyük sabır versin...
Aramızda , askerliğini oralarda yapıp da, saldırı anındaki yaşananları daha iyi anlayabilecek arkadaşlarımız var.
Gerçekten bunun adı , resmen savaştır, katliamdır !
Umarım bişiler yapması gerekenler boş durmuyorladır. :x :x :x