aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bakın bugün ne oldu
bilirsiniz ben devamlı motoruma bayraklı binerim ...
hatta mesayiyede ünüformalı giderim çünkü bu şekilde hoşuma gidiyor nedeim ise etrafa motoru ve motorculuğu sevdirmek ve gerçektende öyle oluyordu her kes gülümseyerek vede çok harika gibi işaretler veriyorlardı bana buda çok hoşuma gidiyordu amaaaaa bu akşama kadar nemi oldu okuyunda ne derseniz deyin mesayi sonu eve dönüyordum arkamda bayrağım ve üstümde ünüformam tam levent köprüsü çıkışı işiklarda durdum (kırmizi işikta ) ve yanıma da bir jeep geldi durdu camı açtı ve içinden sarışın bir bayan komutanım ne bu böyle istanbul sokaklarında bayraklı ünüformalı motorla MEŞHURMU olmak istiyorsunuz sizin yerinizde ben olsam o 12 şehidimizin şehit olduğu yere gider o şerefsizlere hesap sorardım demezmi ve yeşil yandı bastı gaza gitti ve orda ben birden dünyam döndü gözlerim karardı ne olduğumu şaşırdım çok kötü oldum işte ağzı olan konuşuyo bilmiyorduki o laf soktuğu kişinin tam 13 yılı o dağlarda o bölgede geçtiğini kim veya nasıl biri olduğunu yaaaaaaaaaaa işte böyle oldu ..... açıkcası bundan sonra ünüformalı binmeyeceğim bu ve böyle laflarıda yemiyeceğim yawww hala o an aklıma geldikçe her tarafım titriyooooo