Aramıza hoşgelidiniz....
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgelidiniz....
hoş buldkuk kardeş sağolasın...Alıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
cevabı tam anlamadım yani ikinci el araba ucuz ama motor pahalı mı
yoksa 3000-4000ytl ye ikinci el bir 250cc cruiser almak imkanı var mı
O FİYAT ARALIĞINDA ÇOK İYİ BİR 250CC BULURSUN DOSTUM...Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
kıbrıs küçük yer ama belki bir intruder 250 bulursun bir araştır istersen
bir arkadaş burda 2002 model temiz bir motoru 5500ytl ye aldı
Acıklayayım burda regal raptor yok-kanuni,mondial türevi motorlar war ve pahalı japon markalar agırlıkta :roll: (para nerden gelio bu adaya bi düsünün)belki motor motordur R&R de çin malı dienler olabilir ama onun görünüsü kalitesi bence kat kat daha iyi diger çinlilerden,Şimdi söyle özetliyeyim burda 250 cc R&R olsa fiyatı (3500Stg) olur--kıbırs bir zamnlar ingilterenin hakimiyetindeydi hatırlarsanız ve adamlar para birimlerini buraya anı olarak bırakmıslar :x sıfırını türkiyede 4000 ytlye almak varken nie burda okadar para weryim,Ayrıca ikinci el piyassası ucuz burda 1.500 modfiyeli peugot 106 gördüm araba full otomatik cok para harcamıs ama yok pahsına satıyo....Bne arabadan cok motoru sevdigimden araba almayı dünmüyorum ayrıca 2.el motosiklet pazarına japon sportve scooter türü modeller hakim durumda ve chopper modeller hiç rabet görmüyor...buda demek oluyorki motor piayasası burdacep yakıo :(Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
kıbrısta hayatımda hiç görmediğim şeyleri gördüm bunların arasında nos lu racingler vardı.... orada herşey hız üzerine orada cruser tarzı bi alet bulmak imkansız gibi bişey yanılmıyorsam 1 tane harley vardı magosada ama oda ara sıra cıkartırdı ortaya. kktc de hızlı araba bulmak kolay motor bulmakda aynı şekilde ama cruser imkansız denecek durumda. ama ben derimki lefkosadan magosaya giden yolda ki galerilere bi sor onlara bazen ole seyler düşüoo...
ailemize hoşgeldin küçük kardeş
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
en kısa zamanda motoruna kavuşman dileklerimle sevgiler
aramıza hoş geldin.
aramıza hoş geldin kardeşim inşallah makinana en kısa zamanda kavuşursun