içerik değil sadece motor sıtelerı de degıl tum forumlar desek daha dogru olur Hando abi hepsınde benım gordugum adminin sectıgı yonetım mevcut ve kararları beraber verılıyor
içerik dersek olaya konular gırer dıye dusundum
Yazdırılabilir Görünüm
içerik değil sadece motor sıtelerı de degıl tum forumlar desek daha dogru olur Hando abi hepsınde benım gordugum adminin sectıgı yonetım mevcut ve kararları beraber verılıyor
içerik dersek olaya konular gırer dıye dusundum
hando site sheriff oldugunu unutma
arkadaşlar ilk kurulumda bu böyle oldu RR nin yıl içinde yapacağı genel toplantıda (eskişehir musaözü gibi) yönetim kurulu üyeleri katılacakların arasındaki çoğunluğa bakılarak istekli veya istenenler arasında seçilecek
arkadaşlar hatta bakın site kurucusu bile büyüklük gösterdi siteyi kendide bir oy alarak 6 kişilik karar kuruluna girdi. çekinmeyin bu kurul kararlarını site kuralları içinde verecektir
unutmuyorum alper merak etme...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ben kişileri değil değerleri savunurum...
neden RAPTORRİDERS farklı olmasın ki...
siteye iki cümle yazarak olmaz bu işler... ben geldim selam demeklede olmaz... gaz telim koptu ne yapayım demekle hiç olmaz...
motor araç olmalıdır amaç değil...
MOTORCUYLA MOTORUN FARKINI BİLMEK GEREKİR...
biz en önde ve en üstte olmalıyız...
diğerlerinin önünde ve üstündeolmalıyız, ama yarışı kendimizle yapmalıyız onlarla değil... hadi bakalım bu cümleden ne çıkardınız...
hando kardeşim ne desemki sen neyle ugrasıyon bız neyle ugrsaıyoz ey gıdı gunler ey
hando abi sende haklısın farklı olalım moderatorlerı bız secelım dıyorsun ama burada da bır hata olabılır belkı sececegımız kısı bu ısı hakkı ıle yapabılecekmı yada her kes bır fıkır ortaya atacak ısler daha karısabılır dıye de dusunuyorumAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Yarışı kendimizle yapacak konuma geliyoruz handom başka sitelerden sona kurulduk şu anda onlarla aynı ve hatta daha üstte olduğumuzu düşünüyorum yaptıklarımızla dostluklarımızla ama sorun ne olursa olsun siteye yazmamak dışardaki dostluklara taş koymaz ama yazmak istemediğim yukarda tarifedilen cümleyede alındığımı herkez bilsin
Becerip beceremediğimiz tartışılır kararlar tartışılır ama hakaret yakışmadı
Daha ne savunuyorsun anlamadım ???
http://www.postimage.org/PqWX1TS-0f3...68497e9dbc.jpg
hakaret hele sana bu hiç olmaz ama nerde hakaret ettiğimi anlamadım...Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
eğer varsa özür diliyorum kubilay... kararlarınızı tartışırım ama hakaret etmem...
Sen diil be kardeşim Alperi daha evvelki yazılarına bak yönetim hakkında yazılan