çok çok geçmiş olsun acil şifalar ..
pesetmemeniz çok sevindirici yeni bi kas ve aynayla yine yollarda olmanız dileğiye...
takip mesafesi lütfen ...
dememsi kolay bize ama yapmasının ne kadar zor olduğunu da biliyorum tekrar geçmiş olsun...
Yazdırılabilir Görünüm
çok çok geçmiş olsun acil şifalar ..
pesetmemeniz çok sevindirici yeni bi kas ve aynayla yine yollarda olmanız dileğiye...
takip mesafesi lütfen ...
dememsi kolay bize ama yapmasının ne kadar zor olduğunu da biliyorum tekrar geçmiş olsun...
kardeşim çok geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin. Sabah sabh yüreğim acıdı valla. Gözünü seveyim daha dikkat. ve daha fazla takip mesafesi. Allaha emanet ol dostum
Başlığı okuyunca kanım çekildi ama devamı bir nebze olsun rahatlattı. Başlıkları bu kadar sert yazmayın yahu, kalpten götüreceksiniz bizi :shock: :shock:
Okanım, telefonla aradım ama uyuyordun heralde. Önemli kazayı hafif atlatmışsın. Kaskın kırılması ne demek yav. Durumdan vazife çıkartacak cinsten...
Olm regalin çok fena ahını aldın söyliim. çocuğun nazarı değiyo!!
Geçmiş olsun topraama :(
çok büyük geçmiş olsun acil şifalar
geçmiş olsun. demekki verilmiş sadakanız varmış hafif yaralarla atlatılmış. allah beterinden saklasın.
çok büyük geçmiş olsun ağam
yaw raptorun ahı tutuyo wallla bencede sen aprilla yı dehle gitsin
bak alıcılarıda war hazır :P
tekrar büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun okan abi ..Allah beterinden saklasın..
çok geçmiş olsun acill şifalar dilerimm
Geçmiş olsun :( Allah beterinden saklamış. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun ve tekrar böyle bir talihsizlik gelmez başına
Ulen okan varya alem adamsın ya, yazın kastamonunda en yavaş yarışmasını kazandın, chopper motorla endurocuları bayır yukarı ve aşağı yarışmada tek tek ayıkladın, 2 tane votka kazandın hemde üstün sürüş tekniklerinle ama gel gelelim 1 kedi madara etti seni peh peh pehhh :D düşmez kalkmaz bi allah takma bu kadar yawww, hadi bakim geçmiş olsun, telefondan aldım zaten ifadeni öpüyom kojaman aha aha aha ;)