Tayfunum ellerine sağlık güzel olmuş
Yazdırılabilir Görünüm
Tayfunum ellerine sağlık güzel olmuş
bende cam işini bu yolla halletmeyi düüşünüyorum.
camın şekli hakkındaki kişisel fikrim şudur . delizabit'im camı motora monte ettikten sonra çekilmiş iki fotoğrafın var. bu fotoğraflardan ilkinde gidonun sağ tarafında(özellikle sağ tarafı dedim soldakiler aynı ovalliği göstermemiş) camın arkasından debriyaj-firen kabloları geçiyor. o kabloyu camın üzerindeki bir çizgi gibi düşünün.işte o oval çizgiyi cama aktarıp kesebilirsem ben öyle yapıcam. sisleride camdan uzağa takıcam ki sis için ayrıca kesmek gerekmesin..
Tüm yorumlar için teşekkür ederim dostlar. Öncelikle şunu söyliyimki cam düz değil, oval, öyle jeep camı gibi takmadım onu oraya :P ısıtıp eğim verdim ve öyle taktım. Kendime göre rüzgar testleri çok süper, 100 km sürate çıkıp ellerimi bırakıyorum ve motor stabil gidiyor, varsın gerisini siz düşünün artık ;)
Tayfunun penceresi programına ilk yaşar komtanımı davet edecem :)
Kino babam camı elciklere kadar uzat demişsin, willys jeep gibin olardı o zaman valla :)
fotoğraftan düz gibi geldi Tayfun ellerine , emeğine sağlık hocam!!Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Tayfunun penceresi programına ilk yaşar komtanımı davet edecem :)
aslanım komutanlık bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii........ kafana yerleştirrrrrrr................
artık 1 ci dereceden emekli devlet memuru :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Ömür biter görev bitmez komtanım 8) başımıza bi komtan lazım bizim, bizde bundan sonra emredin hürgeneralim deriz olar biter :cheesy:
ısıtarak eğmişsindir inşallah .. yoksa hemen çatlayacaktır...
abisi o bilir işinide şeklini beceremiyo işte napsın ha bide estek köstek kıvırıyo .. ya ilk denemem tamam işte diye kıvırmıyoda kostak kostak anlatıyor....
Valla komtanım işçilik ortada, malı ilk gören alper tim oldu tutturdu hemen bana ne zaman yapıyoruz diye, ali ustaya gittim müzisyenRR gördü orda oda dedi bana ne zaman yapıyoruz diye, talep çok komtanım, yaparız evelallah :P
kolay gelsin eee nediyim daha