sigara yokki şarapla sucuk var :P :P :P
yaa aklıma gelmişkene???
açılışta herşey beleş olmuyomuydu???
hani ayağımız alışsın hesaabı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
sigara yokki şarapla sucuk var :P :P :P
yaa aklıma gelmişkene???
açılışta herşey beleş olmuyomuydu???
hani ayağımız alışsın hesaabı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ya yinge sen gel biz sigara içenleri döveriz bi güzel, hatta sana özek küvez falan yaparız mekanda, unuttuk yüzünüzü valla. Ben bilmem beyim bilir deme bişe bildiği yok onun valla :PAlıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
tayfunum adminim bi araba alsın artık böle moturla olmuyo kışın bu işler
adminim arabaylen gelsin ladymiz de gelsin artık aramıza demi
artık bizde bir ara geldiğimizde uğrayacaz. ne yapalım kaderimize küsecez
istanbul'a geldiğimizde olmadı onur bir açılış daha yapar .
herşey bir tarafa ŞARAP ve SUCUK EKMEK
Arabası var köftehor adminimizin ama binemiyo malesef kelebek olmamak için :mrgreen:Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Ayıp ettin Kino baba sen yeterki İstanbula gel daha ne açılışlar yaparız ;zaten sucuk ekmek şarap hep olacak....Bu arada Bull açılışta kanepeler ve punch lar zaten şirketten ama menüden istenen siparişler ve sucuk ekmek tabiiki ücretli olacak:)sana 1 adet şarapla sucuk ekmek sözüm zaten var...bende parayı sattığım yiyecek içecekten kazanıyorum dostum başka bir iş yapmıyoruzki orada :P :P :P :PAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Bende isteremmmm, ben içki kullanmıyom suçuk ekmeğe ödeşebilirim :mrgreen:
valla ben şarabı buz gibi ve leblebiye severim .. hadi sucuk ekmeğede eyvallahda ..
sıcak şarabın olayını anlamadım ...
valla bizim ordaki yabancılar manevi günlerinde içiyorlar ... acaba böyle bir olaymı var bilelimde soğuk olarak istemiyelim yani millete yanlış yapmayalım .
yani benimki sadece benim hüsnü kuruntum....
komutan sıcak şarap olayı adamı çabuk çarpsın diye :mrgreen: :P :P :P yani kanyak olayı
ne o öyle şarapla leblebi falan sende canım olurmu yaaa , bide şimdi sarı leblebi diyecen
şarap sucuk dedeeee ( güzel olurrrr soguk şarap olursa sucuğun yağını dondurursunn kolestrol olursunnn)
sen sucuk ile sıcak dene
onur allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum..
Adres nedir tam olarak :) ??