ümmet abi şu an yanımda arkadaşlar ziyaretime gelmiş 8)
tüm RR camiasına selamlarını iletiyor ve motorcu kardeşlerim çağırırda gelmezmiyim diyor :D
hee bu arada ümmet abim aşmış olayı altında artık yamaha xmax 250 war hayırlı uğurlu olsun :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
ümmet abi şu an yanımda arkadaşlar ziyaretime gelmiş 8)
tüm RR camiasına selamlarını iletiyor ve motorcu kardeşlerim çağırırda gelmezmiyim diyor :D
hee bu arada ümmet abim aşmış olayı altında artık yamaha xmax 250 war hayırlı uğurlu olsun :cheesy:
abimize selamlar... haftaya görüşeceğiz nasipse...
Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Eyvah eyvah ümmet abiyi kimse tutamaz artık, ulen azcık para gani olsa yemin ediyorum ümmet ebiye burgman 400 veya 650 hediye ederdim, yolun kuymetini ve gitmesini bilen birine az bile bence.
ümmet abi ile çok ortak yönümüz var en kısa zamanda onunla ve bizim gibi takılan dostlarla yola çıkmak isterim umarım bu yaz benimde bir türkiye turnem olacak belki yollarda nicelerine rastlarız...
bi şey daha var aslında biliormusunuz bilmem ümmet abi ehliyetsiz epey bi zaman cok yer gezdi ve son gezisinden sonra ehliyetine kavustu ve istanbuldakileri bi yere cay içmeye davet etmişti ama epey bi yer gezdikten sonra almıstı ehliyetini polisler durdurmus herhalde ama onlarlada koyu bi muhabbet etmiş nasıl bişi anlamadım ama böle bi durum vardı iyi kötü bi polislere denk gelmemiş :) ben olsam bin sefer cevirmeler yaparlar :):D:D
ümmet abiye mondial bayiileri çok yardım ediyormuş. eee bayii olsam bukadar reklamımı yapan adama yedek parça, bakım ... v.s yardımları nedemek adama yeni motor bile verirdim..
Bizim başımız keldi o zaman gençerim be, bizde gezdik regalin reklamını yaptık ama bize bişe diyen olmadı firmalardan :S